PAZHNJA, PAZHNJA!
Cortex je postao trance DJ!
Evo ljudi, rekoh da ne otvaram novu temu, vec da ovde metjem svoje electro radove, pred vama je moja prva trance stvar kojom sam prezadovoljan!

Nikad nisam shvatao otkud meni naklonost prema trance-u i tim beskrajnim repeticijama i agresivnosti, ali eto, ona je tu, a i chini mi se da gotivim to jer je na neki nachin meditativno, to je besmisleno ponavljanje, a opet sa beskrajno mnogo smisla, kao budistichka mantra.
Drugovi koji se razumeju vishe, kazhu da ima i elemenata deep techno-a i valjda josh necheg, nisam zapamtio, ali ja ga gledam kao progressive trance

. Nisam koristio nikakve sample-ove, odbijam ih, sve sam sam napravio. "Riff-ove", tj. deonice melodijske koje se ponavljaju, prvo sam odsvirao na gitari, zapisao u Guitar Pro, potom exportovao u MIDI i u Nuendo-u propustio kroz PoiZone, VST koji dolazi uz Fruity Loops Studio, u kome sam jedino radio bubnjeve, tj. beat pattern-e ili kako god...Na kraju sam sve umixovao u Sound Forge-u. Eto, 4 programa su korishcena, I like it a lot, gledao sam da ne smara, 3 i 20 traje, to je malo za trance stvar ali je bar zaokruzhena celina, bar se meni tako chini. Naravno, mogu kasnije da padnu izvesne modifikacije, ali to je sada nebitno. Jbt, ala sam smorio

izvin'te ljudi, ali ja ne volim kad neko samo ostavi link i kao "shta mislite?", volim da znam i pozadinu, kako, zashto, odakle, je neko to i to stvorio.
A sad overite link:
DJ Cortexturiser - Rediscover Yourself
i napishite iskreno, zar nisam spreman za izdavachku kucu?
P.S. Stvar se bazira na progresiji koju sam kreirao za "Uradio sam se u pejntu"
P.S.2. Voleo bih kada bi neko ko se ovime bavi, recimo Toza

, bacio neku ozbiljniju kritiku i savet, koristilo bi mi.
Hail to music powerdudes!