"I Want More"

Muzika, tekstovi, cover art i ostale kreacije.

Moderators: dejankuki, Trooper, muki17

vbraca
vrabac

Re: "I Want More"

Post by vbraca » 06 Jan 2009, 20:53

Bravo druze Sirac, dobro zvuci G&L, i pohvale za sviranje... :)

sirac-šunka
vragolan

Post by sirac-šunka » 06 Jan 2009, 22:16

Pa hvala... samo nije G&L ovaj put :D I've got ya! :mrgreen:
To je Melodija Menges kopija Jazz Bass-a stara oko 30 godina i jedan od najboljih jazz bassova koje sam svirio... Nadam se da ce nekad opet biti moj.

@Bozha:
Ti si komentarisao obe stvari djuture?
Pa svidjaju mi se komentari, narocito ovo oko zvuka 90-ih, sad kad razmislim pa jesi u pravu, a nisam ni razmisljao o tome :) Fala. Pa nista, samo se nadam da ce to sve dobiti neki novi i bolji zvuk uz zive instrumente i kad malo sazri. Ja se i tako ne osecam kao solista i nikad nisam bio prezadovoljan svojim samostalnim radovima, dok nekim autorskim, ranijim projektima i bendovima, jesam, tj. bio, dok je to funkcionisalo...

Pozz

vbraca
vrabac

Post by vbraca » 06 Jan 2009, 22:22

Ufff brate, nemogu poverovati da je ovako dobar zvuk! :shock: :shock:

Bozha

Post by Bozha » 09 Jan 2009, 14:51

sirac-šunka wrote:Pa hvala... samo nije G&L ovaj put :D I've got ya! :mrgreen:
To je Melodija Menges kopija Jazz Bass-a stara oko 30 godina i jedan od najboljih jazz bassova koje sam svirio... Nadam se da ce nekad opet biti moj.
Eto ti ga sad... Nizak udarac za sve gear freakove! Za utehu reci bar da ima neku napucanu brand name "struju" u tom matorom drvetu? I zasto ne G&L?
sirac-šunka wrote:Ti si komentarisao obe stvari djuture?
Pa svidjaju mi se komentari, narocito ovo oko zvuka 90-ih, sad kad razmislim pa jesi u pravu, a nisam ni razmisljao o tome :) Fala. Pa nista, samo se nadam da ce to sve dobiti neki novi i bolji zvuk uz zive instrumente i kad malo sazri. Ja se i tako ne osecam kao solista i nikad nisam bio prezadovoljan svojim samostalnim radovima, dok nekim autorskim, ranijim projektima i bendovima, jesam, tj. bio, dok je to funkcionisalo...
Da, obe... Synth je, cini mi se, samo u drugoj...
Imam ja neku hrpu zapocetih i nikad zavrsenih elektro-downbeat zaje6ancja od ranije. Sve na nivou ideje, tu je tema, ali kad treba da razvijem aranzman ili totalno zastranim, ili bude neki smor i monotonija. Tesko je i dosadno to raditi solo.

sirac-šunka
vragolan

Post by sirac-šunka » 12 Jan 2009, 00:30

Bozha wrote:Nizak udarac za sve gear freakove! Za utehu reci bar da ima neku napucanu brand name "struju" u tom matorom drvetu? I zasto ne G&L?
:lol:
Nema napucane brand name struje sve je deafault, verovatno jos i po JUS-u :mrgreen: Cak ni potovi nisu nikad menjani. Uzecu ja ponovo tu gitaru pa cu da je stavim negde na forum nekad.
Bass je snimljen preko di out-a sa home made pojacala i produkcija je ova:
Image
Tu je samo default eq i moj obiljeni ThrillMe "lampas"...
I da, u synth uvodu tu je i Boss SYB-3 pedala (uzivo snimljena naravno)...

Ma generalno mi bolje ide dobar zvuk basa u kucnom snimanju, nego li u zivom sviranju :(
Bozha wrote:...Synth je, cini mi se, samo u drugoj...
Nece vise biti synth-a, malko sam menjao aranzman. Ma neka konacna verzija ce vrlo da se razlikuje od ove. Ukljucili su se i ostali iz benda, pa ce valjda sad i da ispadne nesto.

Post Reply