Trigger
Moderators: dejankuki, Trooper, muki17
Re: Trigger
Mali update: Emisija "Metropolis Live" će biti emitovana večeras (subota) ali u 22h umesto 23h tj sat vremena ranije 

Gledao sam emisiju, i bili ste sjajni!
Super svirka, samo me je nerviralo sto se basista nije skidao sa Low B i E...

Hvala, čovek, hvalavbraca wrote:Gledao sam emisiju, i bili ste sjajni!![]()

Inače, ko nije pogledao i poslušao tokom vikenda, a želeo je - nastup grupe Trigger u emisiji TV Metropolis Live biće repriziran u utorak, 28.10. u 23h

"Igračka" i "Navika" odsvirane uživo u emisiji "Metropolis Live" TV Metropolis su postavljene na našu myspace stranicu u "Videos", pa ko je propustio emitovanje na TV-u, može da sada pogleda.
Nešto kasnije će biti postavljena još koja pesma
http://vids.myspace.com/index.cfm?fusea ... =118222742
Nešto kasnije će biti postavljena još koja pesma

http://vids.myspace.com/index.cfm?fusea ... =118222742
- mislim_stvarno
E, stvarno ste do jaja! 'Oce li biti skoro neka svirka?
Zdravo čovek! Hvala, drago mi je da ti je interesantno ovo naše. Kad dogovorimo neku svirku, pojavi se među datumima na spejs stranici, pa i tako možeš da pratiš. Kad i gde ćemo dogovoriti nastup, nažalost zavisi od gomile faktora, od kojih je najvažniji minimum dobre volje onih/onoga koji drže mesta za svirke, a ta volja često ne postoji. Nadam se da će biti prilike da dođemo i kod tebe u komšiluk! 

- mislim_stvarno
Vidimo se skcu 

- Cilal Najed
I ja sam gledao emisiju i bilo je dobro 

- sirac-šunka
- vragolan
Jaoj! A ja sve ovo boldovano procitao kao 28.11. i nacrtao se ispred TV-a da gledam, a ono...Dushan S wrote:Inače, ko nije pogledao i poslušao tokom vikenda, a želeo je - nastup grupe Trigger u emisiji TV Metropolis Live biće repriziran u utorak, 28.10. u 23h![]()

Jos sam i poso ovde da se zalim i tek sad vidim...

Haha, a jbg, dešava sesirac-šunka wrote:Jaoj! A ja sve ovo boldovano procitao kao 28.11. i nacrtao se ispred TV-a da gledam, a ono...Dushan S wrote:Inače, ko nije pogledao i poslušao tokom vikenda, a želeo je - nastup grupe Trigger u emisiji TV Metropolis Live biće repriziran u utorak, 28.10. u 23h![]()
![]()
![]()
Jos sam i poso ovde da se zalim i tek sad vidim...

Ne znam koliko puta si gledao, ali si se definitivno naslušao tog live-a!Cilal Najed wrote:I ja sam gledao emisiju i bilo je dobro![]()

- Cilal Najed
Dovoljno je bilo jednom da pogledam, obzirom da sam naucio sve napamet. Ako vam se neko u bendu razboli slobodno me zvrcni 
Naravno osim Milene

Naravno osim Milene

Pa čuj, ako se Milena razboli pa zatreba, možemo da nađemo neku veliku frćkavu periku za tebe! 

-
Jel je ovo isti gitarista kao iz antologije ili samo lice?
Nije moj zanr bas, al po snimku sa televizije deluje profi odsvirano.
Jedino mi se ne svidja pevanje, podseca jako na negative, pevaljka je inace super
Nije moj zanr bas, al po snimku sa televizije deluje profi odsvirano.
Jedino mi se ne svidja pevanje, podseca jako na negative, pevaljka je inace super