Valjda cemo uskoro organizovati to zajednicko ''neposredno izrazavanje''...

Moderators: dejankuki, Trooper, muki17
A, jbg, znam da je uzasno, al' ako moze onaj Tankian...Zapravo najvise od svega mi je zasmetao izgovor engleskog
meni se najvise svidja on "tu bi a faking superstar!" i meni je chak naprotiv izgovor engleskog konza! mogli bi i rege da cepate!
Progres? I ja se nadam da je tako.Prvi spot je sjajan, pjesma mi se sviđa.
Drugi spot je onako, pjesma je odlična.
Treći snimak je live, a pjesma je... sjajna!
(vidiš kako se krug zatvara?)
Ova pesma sa live snimka je dobila svoju srpsku inkarnaciju pre 2-3 nedelje. I, zvuci lepo, mogu ti reci. Mislim da cemo je zadrzati u tom obliku. Ja cu nastaviti da je pevam, mada imamo prinovu u bendu...E sad, što se tiče izgovora... Slažem se sa Duanom.
Znaš da je Štulić rekao da bolje priča engleski od Bob Marlija? E pa ti u sledećem intervjuu reci da si bolji Englez od Štulića, biće super fora i niko ti više neće pominjati kako loše pjevaš na engleskom (dobro, Štuliću to niko ne nabija na nos jer on loše pjeva i na srpsko-hrvatskom, ali vrijedi pokušati, zar ne?).
Ono što meni smeta je praktično nebitno i stvar je mojih ličnih afiniteta.
Elem, moja jedina zamjerka svakom domaćem bendu su pjesme na engleskom. Jednostavno, mi treba da pjevamo na svom jeziku i onda će pjesme dobiti drugu dimenziju, drugo značenje, ljudi će ih shvatati ličnije i više se poistovjećivati sa njima, popularnost izvođača će naprasno da poraste... Ne moraš ti da me poslušaš, ali bar razmisli o ovome.
Bubnjar je rekao da cemo da odradimo prvu svirku u novoj postavi bas u Novom Sadu, krajem aprila. Clanovi foruma ce biti blagovremenoi obavesteni.Samo tako nastavi i stvarno jedva čekam da se moj odlazak u Novi Sad poklopi sa vašom svirkom (ili je možda bolje da očekujem vaš dolazak u Beograd?).
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest