Bubnjevi u studiju
Moderators: dejankuki, Trooper, muki17
-
Re: Bubnjevi u studiju
pa to je to onda , vise je zategnuto :]
ja volim onaj bonham zvuk dobosa ili od jon theodora na frances the mute
ja volim onaj bonham zvuk dobosa ili od jon theodora na frances the mute
- zolideathmetal
- Urednik
Nisam fan vintage zvuka (ti na to impliciras), vise mi prija recimo Dennis Chambers dobos. Ili Tony Royster Jr. itd.
Brate dobro sviras ali predji na drugu muziku molim te
Lepo sviras i dobro ti zvuci bubanj ali ja ovakvu muziku ne mogu da slisam 

- zolideathmetal
- Urednik
Nadji mi ljude koji bi da sviraju nesto drugo, i rado cu svirati 
Zato i kazem, disdained mi je jedini bend koji funkcionise sad. Pa sam malo vise u tom fazonu ovih meseci.

Zato i kazem, disdained mi je jedini bend koji funkcionise sad. Pa sam malo vise u tom fazonu ovih meseci.
то је проблем у Србији. има много добрих музичара који не свирају оно што воле него оно што морају јер нема истомишљеника који би свирали те ствари...
Ја мислим да ти добро иде у дисдејнду, (колко сам провалио свираш оно што и слушаш) и да имате будућност како код нас тако и у иностранству, јер полако наилази нови талас домаћих, а пре свега квалитетних дет метал бендова који звуче како треба...
Ја мислим да ти добро иде у дисдејнду, (колко сам провалио свираш оно што и слушаш) и да имате будућност како код нас тако и у иностранству, јер полако наилази нови талас домаћих, а пре свега квалитетних дет метал бендова који звуче како треба...
- zolideathmetal
- Urednik
Jeste, slusam Death Metal, ali slusam i drugaciju muziku. Death metal je vise sport nego muzika po meni. Groove je jaci od blast beatova kako god da okrenes 
Ali sta cu kad volim blastove i brzi dupli bass haha

Pa ti iskombinuj - napravi novi pravac Death Funk, ili Brutal Jazz...zolideathmetal wrote:Jeste, slusam Death Metal, ali slusam i drugaciju muziku. Death metal je vise sport nego muzika po meni. Groove je jaci od blast beatova kako god da okrenes

- zolideathmetal
- Urednik
Gore-pop ili Crust-funk
A sta bi ti da sviras?zolideathmetal wrote:Nadji mi ljude koji bi da sviraju nesto drugo, i rado cu svirati![]()

- zolideathmetal
- Urednik
Sta nudis?
offtopic, prelazimo na pm
Izvinjenje!
(posalji pm)

Izvinjenje!
(posalji pm)
-
bas sam razmisljao kako bi zvucalo da se ubaci malo duple pedale i koji blast beat u moje pesmeDerrick wrote:Pa ti iskombinuj - napravi novi pravac Death Funk, ili Brutal Jazz...zolideathmetal wrote:Jeste, slusam Death Metal, ali slusam i drugaciju muziku. Death metal je vise sport nego muzika po meni. Groove je jaci od blast beatova kako god da okrenes