i

E da, i ova BiBiSiJova lista. Pffffffffffftt, to macku o rep!
Moderators: dejankuki, Trooper, muki17
O.o wrote:E da, i ova BiBiSiJova lista. Pffffffffffftt, to macku o rep!
Da lista naravno ne potvrdjuje ultimativno da je on najboji gitarista ali naravno da ta lista nesto znaci (reci da ona nista ne znaci nema nikakvog smisla) ako nista drugo onda ona znaci taman toliko da se o toj opciji moze razgovarati.CharlieFSA wrote:napisao sam najbolji gitarista danashnjiceugl. jeste naravno da je to sve nekako relativno ali sasvim sigurno se niko nebi trebao cuditi ako ga neko tu i pozeli svrstati.
CharlieFSA wrote:Da lista naravno ne potvrdjuje ultimativno da je on najboji gitarista ali naravno da ta lista nesto znaci (reci da ona nista ne znaci nema nikakvog smisla) ako nista drugo onda ona znaci taman toliko da se o toj opciji moze razgovarati.
Savrsen primer fenomenalnog gitariste danasnjice.O.o wrote:evo recimo ovaj covek ima prikopcano srce u ovo pojacalo i ne mozes da kazes da danas nema muzicara koji imaju tako lepu muziku kao RHCP i da je sve sto je ostalo od muzike - metal.
on je jedan od mnooooogih koji stvaraju nesto lepo izvan planete RHCP. Verovao ili ne dovoljno je da ukucas bilo gde na netu nesto sto nije RHCP ili john frusciante.
i rasprava o najboljem zivom gitaristi je ekvivalentna raspravi - "Moj tata je jaci od tvog tate!" zato sam rekao rekao tu listu kao i sve ostale liste, macku o rep.
ja mislim da je i dobar muzichar i dobar gitaristaFrusciante je po meni dobar muzicar ali los gitarista.
sta se ti mesas, bre, šae bre, a a? ima frke neke,a? bre, šaešaeš ša ša? jel znas ti da moj cale zna jednog lika sto radi u vodovodu koji zna sve skale... ako nebudete dobri svima ce vam ukinuti struju... breGuitar_thrill wrote:molim vas prekinite raspravu o Frusciante-u, to samo umanjuje genijalnost prvih 7-8 strana ove teme
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest