Charlie From Stadium - Don't forget me La Cigale (RHCP)

Muzika, tekstovi, cover art i ostale kreacije.

Moderators: dejankuki, Trooper, muki17

Locked
PhantomOfTheOpera

Re: Charlie From Stadium - Don't forget me La Cigale (RHCP)

Post by PhantomOfTheOpera » 21 Aug 2010, 14:14

Ja ne mogu da verujem da ima ljudi koji i dalje diskutuju ko je bolji pa cak i najbolji muzicar... to je obicno presipanje iz supljeg u prazno. Svakome je najbolje ono sto mu se svidja i sto voli da slusa, vrlo je tesko biti objektivan u muzici i bilo kom drugom obliku umetnosti, za to su zaduzeni ljudi koji su skolovani i placeni da kritikuju i pisu recenzije, a vi ovde samo gubite vreme i ne radite nista konstruktivno. Niko nece biti u pravu, niko nece nista nauciti niti dobiti bilo kakve koristi od rasprava ovog tipa. Svirajte, pravite i volite muziku, ne jedite da izvinete govna, ako vam se vec vode rasprave, vodite ih oko necega sto ima materije i sta se moze dokazati, diskutujte nameru, stil, formu, analizirajte harmonske i melodijske strukture pesama, tako nesto moze nekome i da koristi. Momak okacio cover video (koji mislim da nije nista posebno, mrtvo zvuci, fali vibrata i dinamike), a vidite dokle ste vi stigli.
Svaki treci post na ovom forumu postane rasprava tipa: "Betmen je jaci od Spajdermena, a Chuck Norris je najjachi od svih".

dejankuki
Ćale - moderator

Post by dejankuki » 21 Aug 2010, 15:13

Eeeee, ali.. Sta radi medved kad vidi Chucka Norrisa...

legne i pravi se mrtav...

ZigiZelig

Post by ZigiZelig » 23 Aug 2010, 01:02

Sad procitah celu temu, uzivao sam stvarno. Nego nije mi jasno zasto svi dopustise da ljubazno objasnjavaju ovom liku kako mu "bending nije dobar" i sl... Nebitno kako svira, lik je deeeeeeeeeeebil kakvog nema, ja se prosto odusevim kad naidjem na ovakve, pa nije lose nacepiti ga, da li ste znali da u Engleskoj postoji zakon da treba zezati debele ljude :), sto se ja ne slazem, naravno, ali ovakve careve.....ohohoh.

Evo ovako: Ti si decko kreten,ali ne zbog sviranja naravno koje je, hm... da li ti je neko mozda rekao da ti bending i tajming nisu bas reprezentativni? Ako ne znas zasto si kreten, onda si u jos vecem problemu. Daj boze da lazes da imas 26 godina, manje je zlo da si to slagao nego da zaista imas toliko.

MetalFunk

Post by MetalFunk » 23 Aug 2010, 01:05

ZigiZelig wrote:da li ste znali da u Engleskoj postoji zakon da treba zezati debele ljude :), sto se ja ne slazem
Iz it cuz you fat?

ZigiZelig

Post by ZigiZelig » 23 Aug 2010, 01:57

Lepo ti decko objasnio da si hejter a ti samo napredujes... ccc :facepalm: :D

Bluesko

Post by Bluesko » 23 Aug 2010, 02:36

ZigiZelig wrote:Sad procitah celu temu, uzivao sam stvarno. Nego nije mi jasno zasto svi dopustise da ljubazno objasnjavaju ovom liku kako mu "bending nije dobar" i sl... Nebitno kako svira, lik je deeeeeeeeeeebil kakvog nema, ja se prosto odusevim kad naidjem na ovakve, pa nije lose nacepiti ga, da li ste znali da u Engleskoj postoji zakon da treba zezati debele ljude :), sto se ja ne slazem, naravno, ali ovakve careve.....ohohoh.

Evo ovako: Ti si decko kreten,ali ne zbog sviranja naravno koje je, hm... da li ti je neko mozda rekao da ti bending i tajming nisu bas reprezentativni? Ako ne znas zasto si kreten, onda si u jos vecem problemu. Daj boze da lazes da imas 26 godina, manje je zlo da si to slagao nego da zaista imas toliko.
:rlol: :rlol: :rlol: :rlol: :rlol: :rlol: :rlol: :rlol: :rlol:

sixstring

Post by sixstring » 23 Aug 2010, 22:34

Voli sve vas Baba Kurana :D :bambi:

Funkomat
MF veteran

Post by Funkomat » 23 Aug 2010, 22:37

Tenji

Post by Tenji » 23 Aug 2010, 23:31

Buckethead je bio na audiciji kada su RHCP trazili gitaristu... Nije prosao... Mislite o tome... :mrgreen:

Duane
Fenderaš

Post by Duane » 24 Aug 2010, 00:36

Tenji wrote:Buckethead je bio na audiciji kada su RHCP trazili gitaristu... Nije prosao... Mislite o tome... :mrgreen:
audiciji :D i nije prosao jer je bio previse dobar, barem tako kazu clanovi benda CULP, Crvene Uzarene Ljute Paprike

Funkomat
MF veteran

Post by Funkomat » 24 Aug 2010, 01:04

Pored baketheda nema mesta na bini. Bilo koji bend bi bio samo visak.

Tenji

Post by Tenji » 24 Aug 2010, 11:17

Funkomat wrote:Pored baketheda nema mesta na bini. Bilo koji bend bi bio samo visak.
Eh sad, nemoj tako... A Praxis? A Colonel Claypool's Bucket of Bernie Brains? The Deli Creeps? :ziveli: Jeste Bucket institucija, al ne moze ni on sve sam... :D

Duane
Fenderaš

Post by Duane » 24 Aug 2010, 13:15

bakethed je kul lik i kul mu je zika... al bend je bend... pesme stonsa od tri tona mogu da odgruvaju 200 000 hiljada ljudi... i to je ono cela svrha zike, lets get together and feel allright

Bluesko

Post by Bluesko » 24 Aug 2010, 13:19

I Buckethead moze da oduva 200 000 ljudi, fes, al` je frik i boli ga ^^

Duane
Fenderaš

Post by Duane » 24 Aug 2010, 13:21

Bluesko wrote:I Buckethead moze da oduva 200 000 ljudi, fes, al` je frik i boli ga ^^
ako je za baketheda culo uopste 200 000 ljudi, strava :mrgreen:

pitaj nekog na ulici jel cuo za zeppeline, pa pitaj jel cuo za bucketheda... r'n'r je na ulici, a ne po kućama probirljivih muzikanata...

Locked