andrej] wrote:e, jbg, ja ipah ne mogadoh doci...
TEMPLE OF THE SMOKE
Moderators: dejankuki, Trooper, muki17
Re: TEMPLE OF THE SMOKE
Misteriozno sam se izgubio u gomili+Hopkins+ wrote:Hvala!nemirkv wrote:Pokidali ste momci sinoc, svaka cast!
Ovom prilikom bih zamolio nekog od clanova benda da mi posalje pp sa linkom za download albuma, ako nije problem...![]()
Evo šaljem link.
Hehehe, hvala puno!Wook wrote:Stvarno fantasticna svirka! [barem prvi deo, posle sam morao da idem]
Thunderbird je seks, a koja je ona druga gitara? Posto izgleda i zvuci savrseno![]()
Ne videh nikog sa foruma, doduse sam 20 minuta trazio Stanka pogledom, al njega nema
Bela đitra je Gibson Firebird a ona moja je Washburn WI64ND.
Što se tiče ekipe sa foruma, video sam ssmc-a i pričao sa njim pre koncerta, posle sam ga nisam video. Naravno bili su tu i drugari iz Consa.
Inače odlična svirka
Hehehe, izgubio si se
Btw, hvala još jednom na Tube Drive-u, odličan je stvarno. Čuću se danas sa guvnorom da mu vratim.
Btw, hvala još jednom na Tube Drive-u, odličan je stvarno. Čuću se danas sa guvnorom da mu vratim.
Par fotki sa koncerta:

Opušteno+Hopkins+ wrote:Hehehe, izgubio si se![]()
Drago mi je da ti se svideo
znaci bilo dobro dok je moje smrtno tijelo obitavalo na trosjedu i ispustalo karmicka praznjenja anallognih zvucnih talasa?
e je8iga, ne moze se svudje stici..
Nema frke, biće još prilika za kosmička pražnjenjaVarenika wrote:znaci bilo dobro dok je moje smrtno tijelo obitavalo na trosjedu i ispustalo karmicka praznjenja anallognih zvucnih talasa?
Btw, Temple of the Smoke će nastupiti na predstojećem Trenchtown Festivalu kod Palićkog jezera, pa drugari koji su planirali da idu inače na to, vidimo se u petak 29. Aprila
http://www.last.fm/festival/1835515+Trenchtown+festival
Ijao trenchtown....Moram otići definitivno.Sjajan gulaš imaju tamo (bio dva puta) 
Majice, bele i plave

- Mithrandir
- MF veteran
Gde? Koliko? 
Ljudi, super vama ovo ide. Cela priča. I svirka, i koliko ste aktivni, i ove prateće grafičke zavrzlame... Odlično!
Au braćo, odoste vi direktno na prvo mesto kod mene na listi domaćih bendova! i to munjevitom brzinom.
Smrznem se samo kad pomislim šta ćete tek da iznedrite!
keep inhaling
Smrznem se samo kad pomislim šta ćete tek da iznedrite!
keep inhaling
ja b' plavu 
Stanko wrote:ja b' plavu