A da padne neki overdrive-melodic-stroke a like-minijatura, I KNOW YOU CAN DO IT
Minijatura
Moderators: dejankuki, Trooper, muki17
Re: Minijatura
E jebajga
A da padne neki overdrive-melodic-stroke a like-minijatura, I KNOW YOU CAN DO IT
Imam jednu sa pevanjem na distorziju ™, mnogo los snimak, pristojan tekst... kad turim babnjeve i uljudim malo, ce okacim... 
- Dersu Uzala
Lose. To ti je ono kad si impresioniran sam sobom, pa kao cenis da si sve skapirao. Harma ne vodi nikuda. A nema ni svrsavajuce tehnike
. Nista. Nazad na pos'o. 
He, he, a ja sam mislio da je atipicna kredenca ™ bas interesantna... A tehnika... Kad je i bilo?
Nista, Imperatoru... izvinite, bice bolje...
Nista, Imperatoru... izvinite, bice bolje...
- Dersu Uzala
Vidim da si omasio iskonsku definiciju kredence.
Na kraju 'muzickog stava', kredenca je zavrsni momenat koji ilustruje najupecatljivije harmonske i najteze tehnicke momente u delu kompozicije (stavu).
Na kraju 'muzickog stava', kredenca je zavrsni momenat koji ilustruje najupecatljivije harmonske i najteze tehnicke momente u delu kompozicije (stavu).
-
nenadnenad
deda, kad napravis novogodisnji bluz, javi se...dotle pricaj kako nisi svirao za neki ash il sta vec 
Last edited by nenadnenad on 25 May 2011, 05:30, edited 1 time in total.
- Dersu Uzala
Sve je to ok. Ipak sam ja najveci sin Srbije kad je u pitanju gitara. Kaze Istorija.
- Dersu Uzala
Ovako cemo nesto ti i ja.
Sinisa i ja cemo da se mazimo. Ili ove nase devojcice. Znam da bi vecina vas volela to da gleda.
Sinisa i ja cemo da se mazimo. Ili ove nase devojcice. Znam da bi vecina vas volela to da gleda.
Ja sam mislio da se to zove mitologija, ili pak pseudoistorija, ali sta ja znam... nista ne znam...Dersu Uzala wrote:Sve je to ok. Ipak sam ja najveci sin Srbije kad je u pitanju gitara. Kaze Istorija.
Pozdrav fanovima!
Gastarbajter, kad ce nesto tvoje na forum?
- Dersu Uzala
Kad se vratim iz pecalbe. Ko ce da sedi da tu nesto snima badava da bi okacio na uvid mladom junosi kakav si i sam, kad moze da zuji svaki dan po Pacifiku komsiluku:
http://www.westland.net/beachcam/
http://www.westland.net/beachcam/
Eh, Amerigo, majko i maceho... mada, mene te plaze ne pale mnogo... dosadno je prziti se na suncetu... nisam jos dosao u tu fazu... 
Ali zato bih dao sve sto imam, da mogu da uzmem neki dobar auto ™, sipam to vase jeftino gorivo, i krenem kroz one vase pustinje, onim polupraznim autoputevima, bez zaustavljanja, i u toj voznji provedem ostatak zivota...
Napravicu pesmu o tome... 
Ali zato bih dao sve sto imam, da mogu da uzmem neki dobar auto ™, sipam to vase jeftino gorivo, i krenem kroz one vase pustinje, onim polupraznim autoputevima, bez zaustavljanja, i u toj voznji provedem ostatak zivota...