koliko ce da traje vasa svirka? i ko jos svira osim vas?
TEMPLE OF THE SMOKE
Moderators: dejankuki, Trooper, muki17
Re: TEMPLE OF THE SMOKE
vidim da traje od 13:00 do 21:00
Svako svira po 45min. Ne mogu da se setim ko sve tačno svira, upamtio sam da od onih koji se meni dopadaju tu su Ola Horhe i Multietnička Atrakcija, ne sećam se ko su ostali.

Vidimo se sutra u 15h! 
Cek cek jeste vi tacno u 3? 
videli smo secccira wrote:Vidimo se sutra u 15h!
slucajno nesto danas bio u BG i Stalker i Duane mi rekose da vi svirate , nisam bio svo vrijeme ali ono sto sam cuo je bilo fenomenalno
samo nastavite
tempppl!
ljudi, kolko ste najači!
ljudi, kolko ste najači!
- Mithrandir
- MF veteran
Ubili ste!
Zvuk je bio fantastičan. Žao mi je što se Žica nije čuo u solažama, pogotovo kada se pogubio u drugoj ili trećoj pesmi i što nisam mogao da ostanem do kraja.
Jao, ako bude turneje, javljam se da budem grupi!
Zvuk je bio fantastičan. Žao mi je što se Žica nije čuo u solažama, pogotovo kada se pogubio u drugoj ili trećoj pesmi i što nisam mogao da ostanem do kraja.
Hehehe, hvala vam drugari, hvala što ste se iscimali da nas gledate u ponedeljak popodne!

Malo je sve to oko bine bilo rasulo, nisu imali pojma njih pet tu što rade na koliko oma su kutije i tako te stvari, hahahaha.
Nije bilo tonske probe i nisu nam baš dobro namestili slušanja u monitorima pa se nismo čuli dobro međusobno, maltene uopšte, i onda smo se raspadali, hahaMithrandir wrote:Ubili ste!
Malo je sve to oko bine bilo rasulo, nisu imali pojma njih pet tu što rade na koliko oma su kutije i tako te stvari, hahahaha.
Ja ne bejah
morao na neki glupavi sastanak da idem... Al dobro bice prilike valjda
i gde su te davno obecane majice 
- mislim_stvarno
bilo je sasvim fino, mada se nylar nije cuo na gitari...
'el moze link za download sto ste delili?
Da, jedan od pehova je bio i što je njemu pred koncert tu pored bine dok je stavljao bateriju u Mongoose pukao kabl od baterije a taj fuzz nema ulaz za struju, tako da nije imao fuzz, svirao je sve vreme sa Plexitoneom, a on mu je tiše podešen pa je zato kapiram bio tiši, a možda ga jednostavno tonac nije pojačao dovoljno, jer je sve bilo tako na prepad, a nama zbog količine te opreme to baš i ne paše, ne možemo baš samo da se ubodemo i svirajmislim_stvarno wrote:bilo je sasvim fino, mada se nylar nije cuo na gitari...
Šaljem link na PM!
Ma biće naravno... A za majice, čekam da konačno prodamo sve ove koje su naručene jer nikako da se nađem sa nekim ljudima, pa čim budemo imali te pare na gomili idemo po još majici i javljamStanko wrote:Ja ne bejahmorao na neki glupavi sastanak da idem... Al dobro bice prilike valjda
i gde su te davno obecane majice
- Rocket Roll
Beše mi drago da sam bio... Što reče neko, bolje od toga može samo na istom tom Trgu, ali za novogodišnje veče, sa Bajagom.
Hoće li biti emitovano nešto od onog što je Studio B snimao?
Hoće li biti emitovano nešto od onog što je Studio B snimao?
Išlo je uživo uključenje dok smo svirali, u tri pesme, tako mi reče drugar koji je bio kući.Rocket Roll wrote:Hoće li biti emitovano nešto od onog što je Studio B snimao?
Bila je repriza celog događaja sa dve cele pesme u nekoj reprizi posle 12 na Studiu B, ali nisam gledao...
Nadam se da ćemo dobiti snimak te dve pesme...
A sta je taj link? Moze i meni onda?mislim_stvarno wrote: 'el moze link za download sto ste delili?
- Rocket Roll
...i javni Žici da mi da Mungosa, da mu sredim taj kablić!