dweezil wrote:svaka nota sa toliko filingza, svaki bendingz sa toliko zhara, goosebumps monetalno, ali moras desnoj ruci "Hej a kako bi bilo da ponekad sacekas ljevicu" ali sve u svemu jednog dana Shrapnel Records i djed da ti kumuje u USI, a zvuk je ono pa prilicno odlican, dodushe jednom si ovde zakacio nesto sto je bilo kao sa radija, ali ne secam se tacno gde je, ozbiljan sam da mi se to najvishe dopalo sto sam cuo ovde, a i ovo je sve bilo na momente kao Vaj, svi smo ponosni ali djed verujem ponajvishe.

mada opet kad se sviraju ti bendingzi onako ako se krene od pocetka kao Sayce ali prenadrazeno onda se ima osecaj da je gitar stalno na ivici da zamekece, mada ona ne zeli da mekece posto je gitara, al opet ono kao ...mislim da treba izbegavati takve nadrazaje

ahahahahahahaahaa, matori, volem (ponekad) tvoj humor, cak i kad sam sam
zrtva istog ™.
ali moras desnoj ruci "Hej a kako bi bilo da ponekad sacekas ljevicu"
*Zezao se ili ne, ovo je istina.

I jos neke stvari su kraszno zapazene.
Sto bi neko hteo to da pokusa?
Previse note po jedinici vremena?
Presvirano je malo a i mislim da se nisi bas prijatno uklopio na brejku oko 1:15 i posle na 2:22.
0:53 shred - nisi dugo izdrzao

Nemam pojma sto se cimas uopste da sviras na ovakve matrice

E, matrica je bas... takva, je l'... pa sam zato probao... presvirano, da, moguce... da, brejk... to sam tako hteo, ritmicki (sem dva ispustena tona

).