The Real Fakes
Moderators: dejankuki, Trooper, muki17
Re: The Real Fakes
Fala, six. I ja se nadam. 

E evo jos jednog uratka:
http://www.box.net/shared/bh8vctsm6y
time to pretend, nasa omiljena pesma... Ujedno, koristim priliku da najavim dolazak u Suboticu, u klub Mlados' uskoro!
Neso, daj da odradimo neku kampanju...

http://www.box.net/shared/bh8vctsm6y
time to pretend, nasa omiljena pesma... Ujedno, koristim priliku da najavim dolazak u Suboticu, u klub Mlados' uskoro!
Neso, daj da odradimo neku kampanju...

3. jun, Subotica, klub Mlados'! Bukirano!
Mi dolazimo! (a nismo srBski radikali).
Mi dolazimo! (a nismo srBski radikali).

e, u tom slučaju, ne propustite da obradite ove dve čudesne (a, iz nekog razloga, prilično marginalizovane) numere:sinisake wrote:Pa, da, kao tezga... mada je moja (i pjevaceva, prvobitno) ideja da ne idemo na klasicne tezgaroske fore (od Silvane do Nirvane) i ne sviramo najotrcanije i najizlizanije stvari, nego da bude ipak malo sofisticiraniji ™ repertoar...![]()

Mislim, naokolo ima zaista puno puno božanstvene i delikatne muzike, ali pitanje je koliko će okorela publika na tezga-svirkama trpeti to da sluša.

He-he, hvala na preporukama.
Ali, ovu prvu numeru cemo, ipak, propustiti. Razloga je, najmanje, dva:
1) sramota me je da sviram pesmu grupe Tragedy koja se zove Life? (ili je obrnuto?) (OMFG)
cak i da je u pitanju neobicno dobra pesma, sto u ovom slucaju
2) nije slucaj, jerbo mi se pesma ne dopada, nimalo.
A glede gospodina Entonija, simpaticna je numera... ali, nije dovoljno hiticna, a ne moze to niko ni da otpeva ljucki, sem autora.

Ali, ovu prvu numeru cemo, ipak, propustiti. Razloga je, najmanje, dva:
1) sramota me je da sviram pesmu grupe Tragedy koja se zove Life? (ili je obrnuto?) (OMFG)

cak i da je u pitanju neobicno dobra pesma, sto u ovom slucaju
2) nije slucaj, jerbo mi se pesma ne dopada, nimalo.
A glede gospodina Entonija, simpaticna je numera... ali, nije dovoljno hiticna, a ne moze to niko ni da otpeva ljucki, sem autora.

Da, izmedju najizlizanijih tezgaroskih aduta i opskurnih ™ pesama opskurnih bendova, treba naci neku sredinu. A, jbg, truli kompromis, sta ces...Mislim, naokolo ima zaista puno puno božanstvene i delikatne muzike, ali pitanje je koliko će okorela publika na tezga-svirkama trpeti to da sluša.

- nemanjavelimirovic
- u zemlji telecastera
Meni se svidja vishe tragedy, vokal je njesra, ali je ipak bolje od tog Antony-ja, iskreno ne kapiram taj bend, moj matori ih zesce gotivi, meni su totalni smor i iako volim artsy muziku, ovo mi se ni malo ne svidja, mada dobrih sisa ima u spotu pa im je sve oproshteno

Moji predlozi:
[youtube]2R6S5CJWlco&feature=related[/youtube] Sve su hiTTTEvi i te kakvi, PRAVI!

PS - sve ove pesme su ko pravljene za Fender zvuk djitre, tako da je to samo bonus (aj presidents of USA-a i Fajtersi nisu, ali provereno zvuce odlicno na fenderu
)

Moji predlozi:
[youtube]2R6S5CJWlco&feature=related[/youtube] Sve su hiTTTEvi i te kakvi, PRAVI!

PS - sve ove pesme su ko pravljene za Fender zvuk djitre, tako da je to samo bonus (aj presidents of USA-a i Fajtersi nisu, ali provereno zvuce odlicno na fenderu

Koleza, Stroksi se usvajaju, brez razmisljanja, ali...
A i ove ce poslusam...

A i ove ce poslusam...

nemanjavelimirovic wrote:Meni se svidja vishe tragedy, vokal je njesra, ali je ipak bolje od tog Antony-ja, iskreno ne kapiram taj bend, moj matori ih zesce gotivi, meni su totalni smor i iako volim artsy muziku, ovo mi se ni malo ne svidja, mada dobrih sisa ima u spotu pa im je sve oproshteno![]()
![]()
Moji predlozi:
[youtube]2R6S5CJWlco&feature=related[/youtube] Sve su hiTTTEvi i te kakvi, PRAVI!![]()
PS - sve ove pesme su ko pravljene za Fender zvuk djitre, tako da je to samo bonus (aj presidents of USA-a i Fajtersi nisu, ali provereno zvuce odlicno na fenderu)

- Dersu Uzala
Najgori ste zapadni MTV pomodari. 

Tja, matori metalci... 

Jos jedared da pocetim:
3. jun, Subotica, klub Mlados'!
Ako ste blizu, i nemate sta pametnije da radite petkom uvece, svratite. Ulaz: 150 dinara.
Za Nesu - 200. 
3. jun, Subotica, klub Mlados'!
Ako ste blizu, i nemate sta pametnije da radite petkom uvece, svratite. Ulaz: 150 dinara.

- nemanjavelimirovic
- u zemlji telecastera
Eh da je blize ...
Lep provod!

Fala, koleza!

Jok. Nista od Vizera, zasad...