A shto se piva tiche, no problemo my man!

Moderators: dejankuki, Trooper, muki17
Ma dopala su mi se poredjenja, sve je to odlichna mjuza shto si naveo.dweezil wrote:a matori svaka cast, ali ozb.
ovo ko Future sound of London and Dirty Vegas and Crysthal Method.![]()
keep on trippin
p.s. sorry ako ti se poredjenja bash nisu svidela ali ono to mi je ostalo u glavi od takijeh zvukova, nisam ja bash neki expert za te electrobeats.
Nisam bio dovoljno jasan sa ovim njegovim citatom. Mesha i on sve zivo, ma u stvari radi on sve sto radimo ti i ja, ali on na kraju ima neki svoj zvuk, svoj neki ton. Slicno kao sto si jednom rekao za Dr. Greenthumb-a i njegovu svirku gitare: "On ima ton kakav ti i ja necemo da imamo ni za dvadeset godina" (nesto u tom smislu, ne secam se tacno), tako ovaj moj prijatelj ima u produkciji svoj prefinjen ton i to super ultra ton, kakav ti i ja necemo da imamo ni za dvadeset godina.Cortex wrote:Tvoj prijatelj mi ni najmanje nije jasan, pa zar on, kao autor muzike za tako raznovrsne svrhe, i sam ne mesha sve zhivo da bi to zvuchalo interesantno od prilike do prilike? Mislim...nemoguce da ima svoj stil, koji je uz to i prepoznatljiv, i zove se, tj. tachno je odluchen, odredjen, "komp muzika za filmove i serije, poneku reklamu"
NEver!toza wrote: 1. Malo manji intenzitet "bizzare-nosti"
Aj vil chraj2. Probaj pronaci neke malo bolje sample-ove za ovaj tip muzike.
Ma ima, chak nije ni akustichni, mislim da je iz onog vintage kompleta u Fruity-u, i namerno sam uradio pesmu tako, sa malo, tj. jako slabim basom jer sam hteo da akcenat bude na tim elementima koje ti zovesh bizarnim3. Bass - Ima nema? Mogao bi da ubacis...
Ovo mi nije jasno. Jel to isto kao i pod dva? Jer samplove(one prelaze pitch-ovane, izdrkavanja sa shumom, ima chak i deo koji sam odsvirao na elektrichnoj gitari preko Guitar rig-a kao neki tremolo diving(gitaristi znaju shta je ovo4. Odabir instrumenata pristojan.
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest