Solo takmicenje - septembar 2008.
Moderators: dejankuki, Trooper, muki17
Re: Solo takmicenje - septembar 2008.
je ja te poredim bre sa Zappom a ti tako, a ok 

Imenjace, vidi ovako...
Skoro sam negde procitao sledece,ali da me ubijes ne mogu da se setim o kome se radi:
Pitali jednog svetski poznatog muzicara, u poznim godinama ali bas poznim,prevalio 80 leta cini mi se, kako bi u par reci rezimirao
svoju bogatu i uspesnu karijeru..
- pa tek sam, kaze, poceo da ucim pre jedno 10tak godina.... toliko o tome koliko smo "stari"...
Verovao ili ne, i ja se sad nasmejem svom snimku , kad ga preslusam par puta, instant uradak iz zezanja uradjen iz dva puta,goli mixdown ali stojim iza njega...
sta vise imam i svojih snimaka od pre 5, 10 i vise godina na koje bi se obojica grohotom smejali [smejali- dokaz koliko smo u medjuvremenu napredovali]....
Drago mi je sto nisi moj komentar shvatio kao soljenje pameti vec cisto kao podstrek za dalje usavrsavanje...
pozz
Skoro sam negde procitao sledece,ali da me ubijes ne mogu da se setim o kome se radi:
Pitali jednog svetski poznatog muzicara, u poznim godinama ali bas poznim,prevalio 80 leta cini mi se, kako bi u par reci rezimirao
svoju bogatu i uspesnu karijeru..
- pa tek sam, kaze, poceo da ucim pre jedno 10tak godina.... toliko o tome koliko smo "stari"...
Verovao ili ne, i ja se sad nasmejem svom snimku , kad ga preslusam par puta, instant uradak iz zezanja uradjen iz dva puta,goli mixdown ali stojim iza njega...
sta vise imam i svojih snimaka od pre 5, 10 i vise godina na koje bi se obojica grohotom smejali [smejali- dokaz koliko smo u medjuvremenu napredovali]....
Drago mi je sto nisi moj komentar shvatio kao soljenje pameti vec cisto kao podstrek za dalje usavrsavanje...
pozz
He, he, pazi oni od pre 10 + su ponekad stvarno ocajnista vise imam i svojih snimaka od pre 5, 10 i vise godina na koje bi se obojica grohotom smejali [smejali- dokaz koliko smo u medjuvremenu napredovali]....

Improvizacija je zajebana stvar (cak i kad nije jazz impovizacija), nekad uspe bolje, nekad losije, samo kod najboljih lici na kompoziciju (i to ne uvek, i to ne cela).

Pozdrav!
Last edited by sinisake on 16 Sep 2008, 21:55, edited 1 time in total.
Upravo tako... 

I ja sam preslushao Dekin snimak i dopada mi se s tim shto su me shred delovi mega smorili, nije toliko stvar u tome da ja ne volim shred, ali mi se nije svidelo kako je to Deka izveo. Da se razumemo, tehnichki je to bez greshke, ali meni nije leglo. Izvini Deko
Ostatak je super! Malo mi je zasmetao i onaj ochigledni Vai harmonizovan deo ali Vai je sjajan muzichar, tako da... Inache, prvi shred deo, znachi chim krene snimak pa prvo brzo shto naidje mi se mnogo svidja, ne znam kakav je to pattern ali zvuchi do jaja i odsviran je sjajno, kao i ostatak improvizacije, naravno.
Ja cu da snimim neshto sutra ili prekosutra, trazhim neki dobar zvuk, neku foru, ali nisht ami ne pada na pamet tako da ce verovatno biti chisto dist onanisanje od pochetka do kraja
Chim uzmognem preslushacu i snimke ostalih. Cepajte momci!

Ja cu da snimim neshto sutra ili prekosutra, trazhim neki dobar zvuk, neku foru, ali nisht ami ne pada na pamet tako da ce verovatno biti chisto dist onanisanje od pochetka do kraja

Chim uzmognem preslushacu i snimke ostalih. Cepajte momci!

Evo i moje... Ja sam totalno nezadovoljan, al' nema veze, red je da postujem...
http://www.box.net/shared/2sqvpjefzo
Nacin snimanja:
Ibanez GSZ120 (Dimarzio Evo2 i Air Norton) -> Cry Baby GCB-95 -> Marshall Jackhammer -> Boss GE-7 -> Laney MXD30... Kompjuterski mikrofon (100din) ispred pojacala i Cool Edit Pro 2.1
http://www.box.net/shared/2sqvpjefzo
Nacin snimanja:
Ibanez GSZ120 (Dimarzio Evo2 i Air Norton) -> Cry Baby GCB-95 -> Marshall Jackhammer -> Boss GE-7 -> Laney MXD30... Kompjuterski mikrofon (100din) ispred pojacala i Cool Edit Pro 2.1
Ja apsolutno nisam mogao da snimim do sad niti cu moci do 21-og mozhda chak 22-ugog. Stvarno mi se svidja podloga, nadam se da ce tema biti i dalje otkljuchana...
Glasam za Deka Ceka!
- DrGreenthumb
- MF veteran
Ako se Deki i ostali slazu, ja cu sutra snimiti nesto, jbg-a mnogo sam radio u septembru, nisam imao vremena...
Cheerz!
Cheerz!
Sto se mene tice nije problem.. ali ajde da sutra konacno zakljucam ovu temu... i da otvorim novu za glasanje...
ili da se ovde nastavi glasanje... da ne otvaram novu... ajde videcemo...
ili da se ovde nastavi glasanje... da ne otvaram novu... ajde videcemo...
- DrGreenthumb
- MF veteran
Evo i ja sam nesto odsvirio, ima nekih gresaka, neke su namerne a neke bas i nisu ali don't ya just know it ?
MusicMan Pet u Pocket Pod, pa u Audigy, Cubase Sx3, od efekata BBE Sonic Maximiser i malo RoomWorks Plate Reverba...
http://www.2shared.com/file/3999679/7f0 ... _2008.html
Uf, nisam hteo da slusam numere drugih ucesnika da ne bi to uticalo na moje "ideje", jedva cekam da cujem kako profi muzicari razmisljaju
Cheerz!

MusicMan Pet u Pocket Pod, pa u Audigy, Cubase Sx3, od efekata BBE Sonic Maximiser i malo RoomWorks Plate Reverba...
http://www.2shared.com/file/3999679/7f0 ... _2008.html
Uf, nisam hteo da slusam numere drugih ucesnika da ne bi to uticalo na moje "ideje", jedva cekam da cujem kako profi muzicari razmisljaju

Cheerz!
ja tebe smatram za profi muzicara xD