Minijatura
Moderators: dejankuki, Trooper, muki17
-
Kill surf city
Re: Minijatura
Svakako vredi, ponoviti, vec receno, i...

Kelara, daj one ambijentale, filmske, ovo je mnogo mainstream, udri bre one majeve eterične, da onanišemo 
Jbg, zazeljeh se popa, lupova i laznog bejsa.
Bice jedan (mini) album anbijentale, svakako,.
A moze i ovo za film - Crni bonbarder2?
Bice jedan (mini) album anbijentale, svakako,.
A moze i ovo za film - Crni bonbarder2?
meni se svidja. ali fali vishe skakanja po prvoj zhici, znash ono onako kako ti umesh 
Nema kafanskog sreda, neko vreme, ahahahaha. 
Zakon, odlična tema i promena akorda ubode uvek kako treba.
Imas neke lepe ideje ali ti je osecaj za ton bozepomozi... Tek si u ovom poslednjem (koji mi je i najkul kao tema) nekako slozio sve da ima smisla i da zvuci kao celina.
Ajd' uskoro i neku celu numeru da napravis
Pocetak, razvojni deo, kraj... prica.

Ajd' uskoro i neku celu numeru da napravis
Fala!+Hopkins+ wrote:Zakon, odlična tema i promena akorda ubode uvek kako treba.
Fala.MUzzY wrote:Imas neke lepe ideje ali ti je osecaj za ton bozepomozi... Tek si u ovom poslednjem (koji mi je i najkul kao tema) nekako slozio sve da ima smisla i da zvuci kao celina.
Ajd' uskoro i neku celu numeru da napravisPocetak, razvojni deo, kraj... prica.
E, ova poslednja nema dzabah naziv - Novembarski krug (nema pocetka, kraja, uvoda, razrade, zakljucka), taka je konpozicija...
I mada su mahom ovde demoi (bez nuzne dinamike, razradjenijih aranzmana (ulazak, izlazak instrumen(a)ta, itd, itd), malo pametnijeg biranja efekata i produkcije, makar u pokusaju... ima tu nekoliko CELIH, dovrsenih, dvodelnih ili trodelnih, gde ne bih nista (znacajnije) menjao i diro (u harmonsko-melodijskom delu). Svakako, odvoji vreme i preslusaj celu temu, ahahahahaha.
Sto mislis da nisam? 
I nema veze producentski deo price sa onim sto sam rekao oko tona... al' dobro, tvrd si ti orah, vocka cudnovata
I nema veze producentski deo price sa onim sto sam rekao oko tona... al' dobro, tvrd si ti orah, vocka cudnovata
-
Kill surf city
Palo mi je na pamet™, da postavim, i , neke momente koji, su mi se ucinili™ dok sam slusao sinisake'd novi loop song, hitic.

Eh, da...
A, sada, nesto, sasvim, drugacije... Rif star 3-4 godine, mozda i manje... nisam dosad nasao dobar lup da to isprati, nisam ni sad nasao takav lup, no nema veze... veciti demo je u pitanju.
https://soundcloud.com/sinisake/mlinarev-hrcak
A, sada, nesto, sasvim, drugacije... Rif star 3-4 godine, mozda i manje... nisam dosad nasao dobar lup da to isprati, nisam ni sad nasao takav lup, no nema veze... veciti demo je u pitanju.
https://soundcloud.com/sinisake/mlinarev-hrcak