Trigger

Muzika, tekstovi, cover art i ostale kreacije.

Moderators: dejankuki, Trooper, muki17

Post Reply
Dushan S

Re: Trigger

Post by Dushan S » 04 Dec 2012, 03:16

Malo je bezveze da na temi o mom bendu neki drugi bend bude prozivan, kakav god, pozitivan ili ne bio moj stav o njihovom radu, nije korektno. Ako hoće, neko od vas može da otvori temu pod nazivom, lupam "šund u novoj domaćoj rok muzici", pa ću tamo napisati koju reč šta mislim.

Dushan S

Post by Dushan S » 11 Dec 2012, 14:35

Recenzija albuma Ex na Serbian Metal portalu!

http://www.serbian-metal.org/recenzije/trigger-ex.html

ZigiZelig

Post by ZigiZelig » 13 Dec 2012, 09:55

Sad slusah malo ove obradice. Nisam odavno slusao metal, pa mi je malo cudno, ali dobro odsvirano, dobra produkcija. Licno preferiram originale(mislim bas na ove pesme) ali thats just me. Ciljna publika ce uzivati(ili vec uziva) u ovome, siguran sam. Solaze su me napalile ko klinca :ziveli:

Dushan S

Post by Dushan S » 16 Dec 2012, 14:53

Hvala! :) :ziveli:

sinisake
The original one

Post by sinisake » 16 Dec 2012, 16:33

Solaze su me napalile ko klinca :ziveli:
:1:

Dule, znas sta ti valja ciniti...

MetalFunk

Post by MetalFunk » 16 Dec 2012, 18:45

zamenio si ga sa kachavendom. :bambi:

Dushan S

Post by Dushan S » 17 Dec 2012, 19:24

sinisake wrote:
Solaze su me napalile ko klinca :ziveli:
:1:

Dule, znas sta ti valja ciniti...
Prestati da sviram solaže da me neko ko se napalio na svirci ne bi napastvovao? :O.o: :mrgreen:

Dushan S

Post by Dushan S » 17 Dec 2012, 19:53

Redakcija Balkanrock-a je sastavila svoju listu najboljih regionalnih izdanja u 2012. godini. Lep kompliment sa njihove strane:
http://www.balkanrock.com/index.php/ves ... lni-albumi

Dushan S

Post by Dushan S » 16 Jan 2013, 22:37

Evo prilike da poboljšate svoju karmu, učinite veće dobro delo nego da ste nahranili gladno dete, dali krv ili preveli baku preko ulice! Glasajte za naš album Ex na ovoj stranici Nocturne magazina i učinite da bude proglašen izdanjem godine a mi dobijemo ultra giga mega nagrade i tako to! :mrgreen:
http://nocturnemagazine.net/izbor-za-na ... album-2012
Glasa se tako što upišete svoj email (ili više njih ako ih imate, vaš email, email od devojke, dečka, babe, dede, komšije) i onda vam stignu emailovi za konfirmaciju u kojem-kojima MORA da se klikne na link za potvrdu, INAČE GLAS NE VAŽI. Hvala vam unapred što ste tako divna, topla ljudska bića ogromnog srca a još volite i Trigger, pa ćete odvojiti vreme da glasate za nas!

Trooper
Urednik

Post by Trooper » 16 Jan 2013, 23:36

Uf, ja bi rado glasao, al imam izbor izmedju lolobrigide i kartela...

Dushan S

Post by Dushan S » 17 Jan 2013, 01:19

Trooper wrote:Uf, ja bi rado glasao, al imam izbor izmedju lolobrigide i kartela...
Onda Lolobrigida obavezno! Nema dileme!

karton

Post by karton » 17 Jan 2013, 01:39

Dushan S wrote:Evo prilike da poboljšate svoju karmu, učinite veće dobro delo nego da ste nahranili gladno dete, dali krv ili preveli baku preko ulice! Glasajte za naš album Ex na ovoj stranici Nocturne magazina i učinite da bude proglašen izdanjem godine a mi dobijemo ultra giga mega nagrade i tako to! :mrgreen:
Glasa se tako što upišete svoj email (ili više njih ako ih imate, vaš email, email od devojke, dečka, babe, dede, komšije) i onda vam stignu emailovi za konfirmaciju u kojem-kojima MORA da se klikne na link za potvrdu, INAČE GLAS NE VAŽI. Hvala vam unapred što ste tako divna, topla ljudska bića ogromnog srca a još volite i Trigger, pa ćete odvojiti vreme da glasate za nas!
Matori, super ste!
Jbg, već sam glasao za Deponiju :) ali, sa mog drugog mejla(sad se setih), od moje devojke, mame i sestre imate po glas! :ziveli:

Dushan S

Post by Dushan S » 17 Jan 2013, 01:58

karton wrote:
Dushan S wrote:Evo prilike da poboljšate svoju karmu, učinite veće dobro delo nego da ste nahranili gladno dete, dali krv ili preveli baku preko ulice! Glasajte za naš album Ex na ovoj stranici Nocturne magazina i učinite da bude proglašen izdanjem godine a mi dobijemo ultra giga mega nagrade i tako to! :mrgreen:
Matori, super ste!
Jbg, već sam glasao za Deponiju :) ali, sa mog drugog mejla(sad se setih), od moje devojke, mame i sestre imate po glas! :ziveli:
Ej čovek, hvala stvarno, u današnje vreme podrška je retkost! :ziveli: Pazi samo da klikneš na link što stiže u onim mailovima za potvrdu od Nucturne-a inače se glas ne važi! :)

Duane
Fenderaš

Post by Duane » 17 Jan 2013, 02:06

karton wrote: Jbg, već sam glasao za Deponiju
:*****

karton

Post by karton » 17 Jan 2013, 02:20

Dushan S wrote:Pazi samo da klikneš na link što stiže u onim mailovima za potvrdu od Nucturne-a inače se glas ne važi!
znam znam, sve kul. pozz.

Post Reply