YouTube - covers
Moderators: dejankuki, Trooper, muki17
Re: YouTube - covers
Dobro je, Lazo, samo napred. 

- nemanjavelimirovic
- u zemlji telecastera
Evo prvi put u zivotu celu pesmu da sam odsviram (a da nije kucan bubanj) 
Inace trenutno ucim da sviram bAbAnj. Pa sam malko svirao neshto lakshe... Mrzelo me da se trudim oko miksanja i masteringa. Inace bubanj zvuk je sa tog matorog alesisa D4 koji sam pazario pre 5 dana (od tad vezbam bubanj uz metronom i *ebeno je al', ide svakim danom sve bolje
)
Gear:
Alesis D4 drum module with some very old half home made drum set
Fender Telecaster Deluxe 72 RI
Japanese Westone Music Man Copy
AT2020
Reaper
Guitar rig
Wave's compressor and reverb

Inace trenutno ucim da sviram bAbAnj. Pa sam malko svirao neshto lakshe... Mrzelo me da se trudim oko miksanja i masteringa. Inace bubanj zvuk je sa tog matorog alesisa D4 koji sam pazario pre 5 dana (od tad vezbam bubanj uz metronom i *ebeno je al', ide svakim danom sve bolje

Gear:
Alesis D4 drum module with some very old half home made drum set
Fender Telecaster Deluxe 72 RI
Japanese Westone Music Man Copy
AT2020
Reaper
Guitar rig
Wave's compressor and reverb
Evo i dva spota:
Ujedno, koristim priliku da najavim svirku 24. septembra u kafeu BOOM, u Odzacima. See Ya on (Zapadnobacki okrug) tour!
P.S. Nemanja, dobar je babanj, i zvuk i sve. Jedno zameram na izboru pesme i benda, a i vokal ti je konstantno van intonacije.

Ujedno, koristim priliku da najavim svirku 24. septembra u kafeu BOOM, u Odzacima. See Ya on (Zapadnobacki okrug) tour!

P.S. Nemanja, dobar je babanj, i zvuk i sve. Jedno zameram na izboru pesme i benda, a i vokal ti je konstantno van intonacije.

Poslusao sam ovu prvu, Useless... Kul je svirka, meni se svidele klavijature, al pevac zabada, kao da nije skroz siguran u svoj glas...
Edit: pevac/basista
Edit: pevac/basista

Fala, a, jbg, problem je sto nije bilo adekvatnog monitoringa. To je uvek problem.
Lik inace pjeva ki slavuj, prilicno tacno, i ima vrlo prijatnu boju glasa, ali malo ga trese i trema, malo ga zbunjuje buka u kojoj jedva nazire glas, i tako...
Pjevanje na mikrAfon, a bez monitoringa - na tome mora jos da se poradi.

Pjevanje na mikrAfon, a bez monitoringa - na tome mora jos da se poradi.

Kako bre onoliki covek moze da ima tremu
Iskreno, ja ne znam sta je monitoring (jebiga, nemam iskustva u bilo kakvoj vrsti svirke), ali znam kako trema utice jer sam imao par izleta u pevanje(covek koji ima tremu i na probi
). Par piva pred nastup bi trebalo da resi problem!
I da, bacio sam pogled na ostale pesme na tjubu, kul je izbor muzike, osvezenje u odnosu na ono sto sam ja imao prilike da slusam na raznim svirkama...

Iskreno, ja ne znam sta je monitoring (jebiga, nemam iskustva u bilo kakvoj vrsti svirke), ali znam kako trema utice jer sam imao par izleta u pevanje(covek koji ima tremu i na probi

I da, bacio sam pogled na ostale pesme na tjubu, kul je izbor muzike, osvezenje u odnosu na ono sto sam ja imao prilike da slusam na raznim svirkama...
- mislim_stvarno
Nekima koje znam, to moze stvoriti novi problem, npr da promasuju gde treba da se ukljuce, ili da gube ritamnemirkv wrote:Par piva pred nastup bi trebalo da resi problem!

A bunch of sissies 

- the bassman
Sta bre pijani ljudi znaju da rade?! To je isto kao i mnogi koji tripuju da bolje voze, je..,ili sta vec, kad su nacirkani...nema veze sa mozgom!mislim_stvarno wrote:Nekima koje znam, to moze stvoriti novi problem, npr da promasuju gde treba da se ukljuce, ili da gube ritamnemirkv wrote:Par piva pred nastup bi trebalo da resi problem!(hint pevac i bubnjar mog benda
)
vrh! a ne da je odvaljen nego ne zna u kojoj je dimenziji

jednostavno imas ljude koji znaju svirat i ljude koji neznaju svirat... to par piva nemoze da promeni
- the bassman
Ti si siguran da je ovo pivo?Duane wrote:
vrh! a ne da je odvaljen nego ne zna u kojoj je dimenziji![]()
jednostavno imas ljude koji znaju svirat i ljude koji neznaju svirat... to par piva nemoze da promeni

naravno da nije pivo, al je pouka ista 

- the bassman
Duane wrote:naravno da nije pivo, al je pouka ista

Evo mog prilicno jadnog covera Frusciante - Everyperson. Okacicu nesto bolje, samo da nadjem vremena ovih dana.
nesto malo tvrdje,ali ujedno i losiji snimak
http://www.youtube.com/watch?v=zNsjjyNx ... re=channel
http://www.youtube.com/watch?v=qegK73EB ... re=channel

http://www.youtube.com/watch?v=zNsjjyNx ... re=channel
http://www.youtube.com/watch?v=qegK73EB ... re=channel