Maske
Moderators: dejankuki, Trooper, muki17
Re: Maske
MUzzY, pod jedan, solaza je pokidala skroz onako
meni se glas potpuno uklopio uz pesmu, sem, eto, uvoda.. Medjutim, kad je poceo onaj deo sa stihom "Ruke su nam vezane" [ako se ne varam] to je bilo skroz strava..
Sve pohvale zaista, bas mi se svidela pesma

Sve pohvale zaista, bas mi se svidela pesma

Hvala puno!
Drago mi je da ti se dopala 

pa kako onda da osvoje ostatak sveta ???Dersu Uzala wrote:neznajuneznaju. inetrebadaznaju.

mzzy super uradjeno

(samo što nije ni po mom ukusu baš.. ako sledeća bude sa malo vise overdrivea onda možda pustim i komšijama

- Tiki the Boyler
- Urednik
Svaka čast druže! Zaista si me jako prijatno iznenadio!
p.s. Ima tu mjesta da se zanatski doradi cijela priča, ali... pjesma je bitna! A pjesma je odlična!
p.s. Ima tu mjesta da se zanatski doradi cijela priča, ali... pjesma je bitna! A pjesma je odlična!

Hvala puno Tiki! Jbg. druze, monitori... znas i samTiki the Boyler wrote:Svaka čast druže! Zaista si me jako prijatno iznenadio!

@Vaske: Hvala puno!

jasno ti je u kom pravcu treba da ideš, u ovom slučaju koju vezu da juriš.MUzzY wrote:@kide: to brate! pa to mi je san! Samo daj taj luksuz!
nisi džaba drvio čelo pa đitru tolke godine da bi sviro za šaku čvaraka. potpuno je normalno da muzičari koji sprcaju toliko vreme od osnovne muzičke na dalje, da žele svoj trud da naplate, a zna se gde na domaćoj sceni može da se naplati, tj. u kojim krugovima.
ej, nije zajebancija, vreme brzo prolazi, uskoro će biti i gospođa Mazi pa onda i Mazi džunior, treba sve to namiriti.
Gospodja MUzzY!
VR'!
MUzzY senior planira da pali odavde... ako Bog da

VR'!

da da, ako zadrži devojačko pa bude npr. Petrović-Mazi.MUzzY wrote:Gospodja MUzzY!![]()
VR'!
a ti senioru, dobro da ti je došlo iz dupeta, paljba je najpametniji mogući potez. pa nek' je sasrećom.
-
Ovo je jako dobro sto sam cuo.
Ignorisi mudrosere.
Ovo je dobro.
Ignorisi mudrosere.
Ovo je dobro.
@kide: 'De nadje Petrovic?
@vertigo_beat: Hvala puno

@vertigo_beat: Hvala puno

paljba je najpametniji mogući potez. pa nek' je sasrećom.

Ali, samo da znas... tamo je mnogo jaca konkurencija na sceni... ovde bi bilo lakse, da gurnes nekoliko klovnova...
Vidis da i sam Dersu, uber-sreder, nije tamo mogao da se progura, ovde bi bio najbolji gitarista, pored Tocka, Vlatka i Dutje... a tamo - kleta tastatura, pa programiraj, sine, letnji dan do podne...
Misli o tome.

Moja zelja je da radim u studiju
Svirka moze ako postoji orna ekipa za to. Da se ja sa nekim natezem kako sta, ovako onako ... nemam vise tih zivaca. To nisam uspeo sa najboljim prijateljima kamo li sa nekim "poznanicima". Ono sto bih ja svirao i radio ovde niko nece da radi jer im nije dovoljno "troo" ili sta vec ...

Svirka moze ako postoji orna ekipa za to. Da se ja sa nekim natezem kako sta, ovako onako ... nemam vise tih zivaca. To nisam uspeo sa najboljim prijateljima kamo li sa nekim "poznanicima". Ono sto bih ja svirao i radio ovde niko nece da radi jer im nije dovoljno "troo" ili sta vec ...