Lost Professors - Vojvodjanski Pop Rock :-)

Muzika, tekstovi, cover art i ostale kreacije.

Moderators: dejankuki, Trooper, muki17

nemanjavelimirovic
u zemlji telecastera

Re: Lost Professors - Vojvodjanski Pop Rock :-)

Post by nemanjavelimirovic » 02 May 2011, 12:43

Hvala Dersu! Pa slobodno im nosi, mi svejedno hocemo da uradimo ceo album ludnice kao Pink Panther i insonia Face varijante, ali to radimo postepeno, da bi dobili na kvalitetu, a ne samo da stancamo, tako da takav disk moze biti za par meseci gotov. Zasad im mozes odneti to shto mislis da je dovoljno dobro za njih, a naravno ako dodjemo u Amerigu ti si manager i da mozes uzeti procenat i veci od 15 posto. Eto nek bude 20 posto. :mrgreen: :D :ziveli:

Rax13
MF veteran

Post by Rax13 » 02 May 2011, 14:07

nemanjavelimirovic wrote:Hvala Dersu! Pa slobodno im nosi, mi svejedno hocemo da uradimo ceo album ludnice kao Pink Panther i insonia Face varijante, ali to radimo postepeno, da bi dobili na kvalitetu, a ne samo da stancamo, tako da takav disk moze biti za par meseci gotov. Zasad im mozes odneti to shto mislis da je dovoljno dobro za njih, a naravno ako dodjemo u Amerigu ti si manager i da mozes uzeti procenat i veci od 15 posto. Eto nek bude 20 posto. :mrgreen: :D :ziveli:
Ma 3% i caao :mrgreen:

nemanjavelimirovic
u zemlji telecastera

Post by nemanjavelimirovic » 09 May 2011, 14:17

Izvolite novi spot... :mrgreen: :ziveli:

nemanjavelimirovic
u zemlji telecastera

Post by nemanjavelimirovic » 09 May 2011, 22:04

http://www.box.net/shared/xp8xdyhzg1

Evo i kvalitetan Mp3, mislim da Jutjub svaki snimak degradira pomalo... :) :ziveli:

henk

Post by henk » 10 May 2011, 10:10

Odlično, bratori, samo napred. :ziveli:

nbgdnikola

Post by nbgdnikola » 13 May 2011, 14:53

sjajno samo napred momciii

marinamiksha

Post by marinamiksha » 21 May 2011, 20:50

originalno skroz! :)

Dersu Uzala

Post by Dersu Uzala » 21 May 2011, 22:03

Dojajno.

Bio je davno neki bend, nesto a la 'Spinal Tap'. Britanci su valjda for real, i onda uzmu spotove poznatih hitova (pa tako i Boemsku Rapsodiju) i obrade. Ja sam se iskido dok sam gledao. Skinu sve u originalu a onda falsiraju iz sve snage, havarija.

mfilip

Post by mfilip » 24 May 2011, 18:33

Meni ovo super :)
Reklamiracu vas koliko mogu po Nisu a album ide u plejlistu :ziveli:

nemanjavelimirovic
u zemlji telecastera

Post by nemanjavelimirovic » 25 Jul 2011, 01:05

Evo ih konacno i novi snimci. Zitelji Sombora i lokalna policija, prvi su imali priliku da slusaju Lost Professors u novom sastavu, a sada smo i snimili prve snimke u prosirenom sastavu. Novi clan zove se Mile Miladinovic. Nadamo se da Vam se svidja.

[youtube]o2ImeCmp4-0&feature=channel_video_title[/youtube] [youtube]Ze1OfBs3goM&feature=channel_video_title[/youtube] [youtube]Cvvixoeb1Tw&feature=channel_video_title[/youtube] :ziveli:

Dersu Uzala

Post by Dersu Uzala » 25 Jul 2011, 02:25

Ne svidza mi se preterano audio kvaliteta, ali kapiram da nije namenjeno CD-izdanju (Nesto ko da ima reverba previse , moz' bit' prirodnog, na tim udarallkama). Pokidali ste ga braco. :mrgreen:

Ja bi vas met'o na neki brod, kruzer, ili ono, Singapur, makao, Hong-Kong, bangkok potez, svirke na terasi hotela Mimoza :kokice: Pa da brojimo pare.

nemanjavelimirovic
u zemlji telecastera

Post by nemanjavelimirovic » 25 Jul 2011, 02:33

Dersu Uzala wrote:Ne svidza mi se preterano audio kvaliteta, ali kapiram da nije namenjeno CD-izdanju (Nesto ko da ima reverba previse , moz' bit' prirodnog, na tim udarallkama). Pokidali ste ga braco. :mrgreen:

Ja bi vas met'o na neki brod, kruzer, ili ono, Singapur, makao, Hong-Kong, bangkok potez, svirke na terasi hotela Mimoza :kokice: Pa da brojimo pare.
Hvala. :ziveli: Ovo je lajv snimak pa smo gledali da tako i zvuci tj da ne peglamo preterano...Reverb ima na svemu a najvise ti smeta na bubnju verovatno, mada je preset... :mrgreen: Bice i studijskih uskoro, tj radjenih po kanalima, masterizovanih i tako to... :) Fali nam dodushe bassadzija sad, ali ja sviram pomalo i bass pa sam snimio na Le Piaf, pa kad naidjemo na basistu koji se uklapa u trip, onda cemo biti kompletni. U pripremi su i neke klasicne kompozicije, to ce biti interesantno, verujem :ziveli:

Cortex
The Necromancer

Post by Cortex » 25 Jul 2011, 08:16

Batice meni se ne svidja ovo sa dodavanjem bubnjara, totalno mi je izgubilo smisao :( Koji ce vam bubnjar, i basista...bash je bilo kul onako vas dvojica, mobilni as much as it gets, i shto kazhe Dersu, na svakoj zhurci, svakoj sedeljci doci cete glave, pa preko okeanski brodovi, i sl...
Mnogo volim ovaj vash projekat, fan sam i pustim ovako, za sebe, povremeno, pogotovo pink Panter-a :D, ali moram da kazhem da mi ovo sa bubnjem ne lezhi nikako!
Jbg :ziveli:

oboss

Post by oboss » 25 Jul 2011, 09:33

evo da ne ponavljam cortexov post. u potpunosti se slazem sa njim. bubanj eventualno tanak dobos, metlice, po da se cuje obruc i tako to ali ovo mi bas nekako viska. ne kazem da nije dobro to sto radite sta vise. ako je ovo faza trazenja a mi smo privilegovani da vas pratimo u sitna crevca onda ok ali po mom misljenju napucan bubanj i klasicna bas dionica su visak.

nemanjavelimirovic
u zemlji telecastera

Post by nemanjavelimirovic » 25 Jul 2011, 09:57

Hvala na komentarima i kritikama. Bubanj i bass su koncept za vece svirke i daju nam jos vise mogucnosti u odnosu na samo dva instrumenta. Akusticna, tj tambura i gitara varijanta takodje postoji i dalje tj sve te pesme mi mozemo i da sviramo bez ritam sekcije, tako da se po meni nishta ne gubi tj samo dobija. Naravno za live, bubnjar svira cetkice (setap je taj koji se cuje - Rajd cinela, bass bubanj i dobosh i to je to...ultra mini set), ali kako na elektroncu snimiti cetkice... :mrgreen: :ziveli:

Post Reply