A sad ono ja tebe serdarom ti mene vojvodomRax13 wrote:Hvala, hvala...![]()
E da, ti si bash razbio... Svidja mi se tvoj nacin fraziranja... I cesto ubacivanje blues note (b5) u brzim prelazima...
Nadam se da cu cuti josh tvojih radova uskoro...

Moderators: dejankuki, Trooper, muki17
A sad ono ja tebe serdarom ti mene vojvodomRax13 wrote:Hvala, hvala...![]()
E da, ti si bash razbio... Svidja mi se tvoj nacin fraziranja... I cesto ubacivanje blues note (b5) u brzim prelazima...
Nadam se da cu cuti josh tvojih radova uskoro...
Hehe... Hvala, hvala... Ma opushteno, samo rokaj...Funkomat wrote:Rax, sjajno... Kao i obicno.![]()
Ovog puta mi se cak i distorzija svidja.![]()
Snimicu i ja nesto uskoro ako vam nece smetati moj uobicajni, blagoreceno, sranje kvalitet snimka.
E zato ja necu da glasam.Nema gubitnika.Svi pobedjuju.Neko malo ispadne i ritma.Drugi promasi neki ton.Pa sta? Ovde smo da se druzimo.Meni nije fazon ni da merimo ciji je veci
Tacno tako!![]()
ovo je kul idejica , sve sve ali ZAVIJANJE USISIVACA,hahahahhahahhahaDa li Nekako Moze da se Otvori Tema u kojoj ce biti dozvojeno SAMO postovanje linka ka MP3 i kratkog komentara autora?
Ono sto sam vec napisao -gitara ,efekti,pojacalo.Mozda i komentar tipa-inspiraciju mi je dala Milka cokolada ili zavijanje usisivaca u susednom stanu
A, pogresno sam procitao. A ja utripovao F dur i C7...dejankuki wrote:Hmmm, nije C-dur... ko je rekao da je C-dur.. ja nisam:p
Ovo nije C-dur ovo je B durizvinite sto pCujem... znaci ovo jeBE dur a C-dorian
opet pCujem...
Elem, manimo salu, rek'o je lepo RAX da je C-dorian... ok ne zelim da se "namecem" ili da "prosipam znanje" i prodajem "bele bubrege umesto pravih".... ali da ste bacili okce na bilo koju skolicu za gitare pa i moju... shvatili bi ste da je ova skala i da su ovo akordi iz B-dur skale pa je zato C-Dorian ... inace bi bila B-dur ili G-mol...
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest