mada nas kako on covek konta da ce za par godina da izgubi koje uvo i posalje ga nekome e-mailom ili preko mesenzhera, pa ono... da izbegne sklop usiju(mujzika) i slikanja

Moderators: dejankuki, Trooper, muki17
actually i'm just here for the dope...Cortex wrote: Ma sviracu bubnjeve bre u bilo kojoj varijanti, ali mi se do jaja svidela mojaideja, i mislim da bi to em bila lolchina em bi se mi super zabavljali, em bi zaista vrlo brzo postali poznati u underground krugovima, a face it, we all wanna get endless rows of chicks being laid, by us![/size]
Njemu samo dajte ritam sekciju ,gitaru, mikrofon i binu ,on zivi samo za toDoolio wrote:kortekse bre, nije nista od toga, nego samo nisam u tom fazonu. nisam pozer, nego rekoh vec, prilicno sam patternizovan sto se muzike tice, reci mi da sam zadrt mozda.
Hocu da se kvoutujesh i da dodash neki smajli. Ovako ne mogu da svarim.Doolio wrote:kortekse bre, nije nista od toga, nego samo nisam u tom fazonu. nisam pozer, nego rekoh vec, prilicno sam patternizovan sto se muzike tice, reci mi da sam zadrt mozda.
Mozda pevaljka ili prateci vokal? Da se zove Stoja, ko u pesmi?Doolio wrote:da, treba nam neka riba da je zazidamo u temelje, al nijedna nece:(
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest