Moji Radovi

Muzika, tekstovi, cover art i ostale kreacije.

Moderators: dejankuki, Trooper, muki17

Post Reply
maverick_nis

Moji Radovi

Post by maverick_nis » 12 Aug 2007, 23:25

Mojih par instrumentala mozete cuti na http://www.myspace.com/maverick018 .

Samo ins. trash it sam snimao sa ortakom,on je tu solirao,a ostalo sam sve sam.

Bubnjeve i bas pravim u Fruity Loops(sada trenutno 7).

maverick_nis

Post by maverick_nis » 13 Aug 2007, 15:06

Snimano u ACID-u 4 uglavnom,za bas sam uzimao futijev Boo Bass.

Imam pojacalo PEAVEY BLAZER 158 15w,i mikrofon Behringer Super Cardioid XM1800S.

Nemojte pogresno da shvatite ovo,jer se ne hvalim,nego sam sad procitao temu OBAVEZNO PROCITATI koju je postavio KnightOfDoom,pa sam stavio jos malo o tome sta sam radio.

Fox IV
Unretired

Post by Fox IV » 13 Aug 2007, 16:09

Mislim da bi u Cubase-u ili Nuendu sa nekim VSTima dobio mnogo bolje rezultate. Vredi pročačkati veruj mi.

Nemoj da se ljutiš ail moram da ti dam par primedbi. Recimo u par navrata ti gitara totalno ispada iz tempa. Potrudi se malo više i malo navežbaj pre nego što klikneš na REC.
Druga stvar koja mi se nije dopala je konstantni buzz gitare što je baš poprilično annoying. Verovatno si terao neki od gitarskih efekata (nekakvu pedalu ili procesor) koji si štekao direktno u comp. Savet: nemoj to da radiš. Bolje se posluži nekim VST efektom jer možeš da dobiješ znatno čistiji ton jer kontam da ne koristiš DI box i da na tom efektu koji koristiš nemaš line-out.

Možeš na forumu iskopati dosta saveta u vezi snimanja. Pisali smo mnogo o tome a uvek možeš i da pitaš šta te interesuje. Vrlo je verovatno da ćeš dobiti lepe i opširne odgovore.

maverick_nis

Post by maverick_nis » 14 Aug 2007, 23:40

ne ljutim se,ok je.
Pazi,ja nisam u kompu nista koristio,imam waves,i sony\sonic foundry plug in-ove,i to mi je dovoljno.A moje pojacalo ima u sebi DIST.,pa sam mikrofon stavio ispred i snimao.E,sad mi reci,jer da stavljam pop filter na mic. dok snimam(gitaru),ili ne???

dejankuki
Ćale - moderator

Post by dejankuki » 15 Aug 2007, 00:21

Ima gomila besplatnih plug inova koji mogu da ti pomognu a zvuk. Cak i u ACIDU.

Inace ideje su OK, samo im treba doobra razrada. Bubnjevi su sasvim solidni,
medjutim gitra ih bas i ne prati u kvalitetu.

Samo cepajte.

maverick_nis

Post by maverick_nis » 04 Sep 2007, 23:11

Hvala za savet,ali sve sto cujes tamo(osim THRASH IT) su moje ruke stvorile,znaci sam sam pravio bubnjeve i bas u FL-u,a gitaru snimao.U thrash it je i jedan drugar bio tu,koji je inace bio solo gitara,a naravno bio i na ritmu uz mene :)

LazaRocker

Re: Moji Radovi

Post by LazaRocker » 15 Mar 2008, 23:53

Svaka cast za ovako dobre pesme i ovako dobar kvalitet zvuka u ACID - u!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Oces da mi budes tehnicki direktor :lol: ? Zivim u Duvanistu, u Nis, a ti, u kom kraju :lol: ?

Post Reply