Evo nekih mojih radova....sve ja radjeno u reasonu,a uglavnom pre toga iskomponovano svirajuci na svojoj klajvi

Voljan sam da primim sve kritike....u njima vidim samo sansu da budem bolji

'Fala unapred......

Moderators: dejankuki, Trooper, muki17
Znam,ali podrebno je duze vreme da bi se doslo do neke "jace" originalnostiBoogie Woogie wrote:pa, dosta toga odiše prepoznatljivošću, ali manjka na karakteru i autentičnosti..
Previse tup zvuk bubnja. Bass ne znam koji imas, ali nisi pogodio Marcusov zvuk, ili je do kvaliteta snimka/youtube uplod-a/uopste mixanja cele stvari. Proradi na tome. Osim toga, veoma fino uradjena melodija.dkslapmaster wrote:vjezbaj, sviraj, zabavljaj se.....ali kad trazis kritiku stavi brate par pisama za koje mislis da su najbolje, previse si pisama stavio
evo nesto od mene
http://www.youtube.com/watch?v=D17w9b---7g
bubanj je bio neki hypersonicov loop....bolje nije moglo, bass je fender jazz 1977, iman pojacalo ashdon abm 500 evo 2 i dbx-ov 160 kompresor i na pojacalu zvuci 85 posto marcuovog tona, al kad ga snimin nije mi ni blizu impresivan, vjerojatno zato sta nisan marcus miller plus sta neman studijske uvjete ka marcus, nije do miksanja, omjeri i balans mi nisu tolko upitni.... ako zvuk pri snimanju nije neki nemoze ga se popravit, a i you tube progrezuje snimke to je istina....al mimo svega svirka je fantasticna sta mi je najbitnije.....MetalFunk wrote:Previse tup zvuk bubnja. Bass ne znam koji imas, ali nisi pogodio Marcusov zvuk, ili je do kvaliteta snimka/youtube uplod-a/uopste mixanja cele stvari. Proradi na tome. Osim toga, veoma fino uradjena melodija.dkslapmaster wrote:vjezbaj, sviraj, zabavljaj se.....ali kad trazis kritiku stavi brate par pisama za koje mislis da su najbolje, previse si pisama stavio
evo nesto od mene
http://www.youtube.com/watch?v=D17w9b---7g
slazem se....al opet kritika nije losaSolomon wrote:a ko kaze da je poenta da ima zvuk kao MM, pjesma je posvecena njemu, a ne ja hocu Markusov zvuk pjesma ...
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest