Post Normal

Muzika, tekstovi, cover art i ostale kreacije.

Moderators: dejankuki, Trooper, muki17

Funkomat
MF veteran

Post Normal

Post by Funkomat » 18 Jun 2010, 22:02

Evo i ja da okacim par pesama svog benda.
Sviramo nekih pola godine tako da jos uvek pronalazimo neki svoj zvuk i pravac koji nam lezi pa su pesme prilicno sarene.

Ove tri su jedne od prvih koje smo snimili.
Los je kvalitet snimka, losa pojacala i jos gori miks ali smo dali 1000 din za snimanje tako da je s obzirom na to, super. :)

Poslusajte pa napisite par reci:

http://www.box.net/shared/ksxrrb93hn

Ja sviram solo gitaru u Neophodna Promena i Nesklad a ritam u Kao. Kolega sa foruma, propali_gitarista, je drugi gitarista a pevac i bubnjar nisu aktivni clanovi foruma.
:ziveli:

cccira
MF veteran

Re: Post Normal

Post by cccira » 18 Jun 2010, 22:15

Fina muzika! :D
Na prvo slusanje mi se najvise svidela "Kao" :ziveli:

Funkomat
MF veteran

Post by Funkomat » 18 Jun 2010, 22:44

E bas mi drago. :)

propali_gitarista

Post by propali_gitarista » 18 Jun 2010, 22:50

Funkomat
MF veteran

Post by Funkomat » 18 Jun 2010, 22:54

Hahahah... trebao sam da postavim tu fotografiju! :lol:
Fotografija objasnila.

Dobro sto si okacio to. :ziveli:

propali_gitarista

Post by propali_gitarista » 18 Jun 2010, 23:43

Stanko

Post by Stanko » 19 Jun 2010, 10:20

Slusam drugu pesmu, muzika mi se svidja, ko sto sami rekoste malo je sarena :)
Vokal mi je nekako u drugom planu, mozda samo ja tripujem, al nekako bi trebao vise da se nametne :)

Sad da odslusam i trecu :)

Sve u svemu, fino :) imate moju podrsku :P :D :ziveli:

P.S. Boze sto volim smajlije :P

Funkomat
MF veteran

Post by Funkomat » 19 Jun 2010, 11:39

Hvala lepo. :ziveli:

Jel za vokal u drugom planu mislis zbog miksa ili nacina pevanja?

Stanko

Post by Stanko » 19 Jun 2010, 12:16

Funkomat wrote:Hvala lepo. :ziveli:

Jel za vokal u drugom planu mislis zbog miksa ili nacina pevanja?
Vise zbog nacina pevanja ;) mada ni mix nije pomogao :P :)

Guitar_thrill
MF veteran

Post by Guitar_thrill » 21 Jun 2010, 12:25

Najvise mi se svidja "Neophodna promena", vokal mi je ok, ali je mix los, a i zvuk gitara mi je jako los, tj. ne svidja mi se, osim u "neophodnoj promeni" gde je nesto bolji zvuk,ali i dalje los, bas gitara se jako slabo cuje i nekako nedefinisano :) ali nazalost znam iz licnog iskustva kako zvuce snimci od 1000din :?

Cortex
The Necromancer

Post by Cortex » 21 Jun 2010, 16:30

Meni se najvishe svidja prva pesma sa reverbnation linka kako beshe, Kao ili Kao da ne secam se, slushao sam juche-prekjuche :mrgreen: Vokal mi je super, dosta peva kao Milan Mladenovic, bar meni tako zvuchi, a muzika, pa ima svega, najoriginalnija mi ova koju sam izdvojio u sushtini fin ste bend, treba josh da se razvijate, samo napred! :ziveli:
Iskreno nisam ochekivao ovaj neki trip od tebe Funkomatu, tj bar ne distorzirane rifove onakve :) time ne mislim nishta negativno nit pozitivno, vec samo eto, nisam to ochekivao, mada nisam imao nikavu predstavu o mjuzi koju zhleish da negujesh.

Samo da se svira! i shto vishe live! neka pesme dozhive metamorfozu u momentima najvishe hemije sa ostalim chlanovima, samo nek se svira!

"Od pochetka autorska muzka" pishe tamo, to!

Funkomat
MF veteran

Post by Funkomat » 21 Jun 2010, 17:59

Guitar_thrill wrote:Najvise mi se svidja "Neophodna promena", vokal mi je ok, ali je mix los, a i zvuk gitara mi je jako los, tj. ne svidja mi se, osim u "neophodnoj promeni" gde je nesto bolji zvuk,ali i dalje los, bas gitara se jako slabo cuje i nekako nedefinisano :) ali nazalost znam iz licnog iskustva kako zvuce snimci od 1000din :?
Jebiga to su bili neki losi tranzistorci snimljeni jos gorom opremom tako da ono... nije puno moglo da se uradi.
S obzirom na to, meni zapravo nije toliko ni los zvuk gitara.
Snimao sam i sa mnogo boljom opremom pa je ispalo mnogo losije. :)
Cortex wrote:Meni se najvishe svidja prva pesma sa reverbnation linka kako beshe, Kao ili Kao da ne secam se, slushao sam juche-prekjuche :mrgreen: Vokal mi je super, dosta peva kao Milan Mladenovic, bar meni tako zvuchi, a muzika, pa ima svega, najoriginalnija mi ova koju sam izdvojio u sushtini fin ste bend, treba josh da se razvijate, samo napred! :ziveli:
Iskreno nisam ochekivao ovaj neki trip od tebe Funkomatu, tj bar ne distorzirane rifove onakve :) time ne mislim nishta negativno nit pozitivno, vec samo eto, nisam to ochekivao, mada nisam imao nikavu predstavu o mjuzi koju zhleish da negujesh.

Samo da se svira! i shto vishe live! neka pesme dozhive metamorfozu u momentima najvishe hemije sa ostalim chlanovima, samo nek se svira!

"Od pochetka autorska muzka" pishe tamo, to!
Pa to jebiga, treba puno da se radi... ne moze posle ovoliko vremena (i jos proba recimo jednom nedeljno) da se dobije neki sjajan zvuk i sjajne pesme. :)

Sto se tice onog sta bih ja svirao sa bendom... ono... distorzirani (zapravo fazirani :D ) rifovi... sto da ne. :)
Drugo je to kad se svira sa bendom ili sam u sobi. Sa bendom mnogo vise volim neku energicnu muziku dok je kod kuce skroz druga prica.

+Hopkins+

Post by +Hopkins+ » 21 Jun 2010, 23:39

Skroz super, lepo ukopljeni i melodični rifovi, pevanje lepo uklopljeno u muziku, baš kako ja volim a ne kao većina domaćih bendova kojima je vokal 10dB glasniji od muzike :D
Samo napred :ziveli:

Funkomat
MF veteran

Post by Funkomat » 21 Jun 2010, 23:39

Hvala lepo. :ziveli:

nemirkv

Post by nemirkv » 22 Jun 2010, 13:28

Meni se ovo svidja, lepo, melodicno i opusteno :)
Samo sto me mnogo podseca uvodn iz pesme "neophodna promena" na Jamiroquai "Seven days in sunny june", al moguce je da mi se samo ucinilo... Inace je super, a vokal i mene na momente podseca na Mladenovica, sto moze samo plus da bude :)

Post Reply