Malo sam se igrao sa aranzmanom pa dobih neke boje koje su mi se svidele te odlucih da to podelim (opet) sa vama

Moderators: dejankuki, Trooper, muki17
Trudio sam se da forma bude sto prostija posto mi je ovo bila prva kompozicija za celo. Sto se pisanja virtuoznih deonica na celu tice ne zelim da ih "budzim" kao sto sam to radio sa gitarskim solazama pre par godina. Sada sve komponujem bez improvizacije i zato ne zelim da se zalecem nisacim. Sve sto pisem mora imati jasnu pricu. Takodje nisam zeleo da se razmahnem sa harmonijama jer sam zelo da iz jendnostavne forme obrtajima dobijem sto vise tekstura u zvuku. Na kojim delovima mislis da je nepromisljeno?Fibonacci wrote:Vrlo lepo.
Evo, ja ovu varijantu slusam prvi put. Svidja mi se forma. Zanimljiva orkestracija, mada, doista, na nekim mestima nekako nepromisljena.
Smatram da bi bilo upecatljivije da je "B" deo malo vise kontrasniji, u odnosu na "A". Kada bi u tom delu solo dobio malo veci virtuozitet i opseg . . .
Ovako moze malo postati dosadno . . .
Vrlo zanimljive harmonije . . .
Sve u svemu, lepo.
Lako je pisati vratolomije za instrument, koji ne sviras . . .MUzzY wrote:Mada i tu lakse pisem vratolomije za klavir nego za celo
Jos je veca jeres, pa cak i zakonom zabranjeno (ne)koristiti kopiju . . .MUzzY wrote:Ma nisam mnogo para dao
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest