JIGSAW - TiOnIJa
http://www.box.net/shared/0396ijq3c7
myspace:
http://www.myspace.com/jigsawgrunge

Moderators: dejankuki, Trooper, muki17
Hvala matori, necu u doboshare, jednim delom samofaks wrote:BRATE SVAKA TI čAST !!! STVARNO SI ZA PRIMER KAKO SE TREBA TRUDITI !!!
stvar je generalno skroz ok.
nisam kompetentan da komentarisem tvoje sviranje bubnja u kontestu "mogao si bolje" ovo je bez greške i može da se sluša![]()
puno sreće u daljem radu.. samo da nam neodeš u dobošare![]()
![]()
hvala ti! pa Basista koji dodje ce verovatno svirati prstimaDJ_MY_SOUL wrote:Odlicno! Pesma je kvalitetna uopste nije dosadna i smor. Pevacica peva neverovatno. Podseca me na onu iz Oktobar 1864. Moj predlog ubaciti basistu koji svira prstima i klavijaturistu.
Solomon wrote:super stvar![]()
moj predlog dajte pjevacici bass u ruke
Duane wrote:e ovo je skroz dobro!
malo ova cura više da vrišti kad uleti ona spržena distorzirana gitara i bilo bi saundgarden!... super skroz! sve najbolje u daljem zivotu i radu!
pa zasto bih...Ana ima 17 godina tek, po meni sasvim dobro peva za svoje godine i tekstovi su njeni...svako radi svoj deo shto je dosta bitno...ja kao najstariji ih fokusiram u formu (refreni i strofe, brejkovi...) zasad je sve super. Samo jos basista da se resi i da ja jos bolje uvezbam bubanj i to je to. Necemo svirati nigde dok ne budemo sigurni da je nama to skroz dobro, tako da tek na prolece ce biti prva svirka, ne ranije sigurno...10 pesama da se uvezba kako treba pa tek onda...a snimamo na svake 3 uradjene da bi znali tacno ko, kako i shta i mogli da jos razradjujemo pesme...nigde ne zurimo.RadoslavZ wrote:Samo ne menjaj pevaljku i bice sve u redu!
Uvek sam i bio ludStanko wrote:Fino fino, a ti si lud![]()
Jes slozio bi se da ponekad mora malo jace da zapeva, ali za prvesan oTlicno!
Hvala matori na sugestijama i pohvalama i ja sam to sve primetio, ali opet sam hteo da ostane integralna verzija, jer mi je prvi put da sviram bubanj na snimku. Zvuk bubnja ce naravno biti izmenjen, jer ovo je kako sam napomenuo demo verzija, kad se isvira dovoljno, snimamo je ponovo, jos dosta detaljnije.Dushan S wrote:Interesantan je trip i da, interesantno je da devojka juri neki svoj izraz iako ima malo godina. Neko je gore pomenuo Tanju, meni ne liči niti malo, i to je kod mene plus - užasno mi je kad domaće pevačice pevaju na taj nečin, jedno vreme se takoreći podrazumevalo da "dobra pevačica" treba da peva nešto nalik tome, ili ne daj bože, kao Kovačeve ćerke. - vezano za bubanj imam par sugestija, nadam se korisnih. Ako si snimao na elektroncu, onda si pretpostavljam imao i klik, tj možeš jasno videti u midiju da li je nešto greška ili nije. Imaš na par mesta vrlo čujno ispadanje, na primer drugi stih kad počne strofa, samo zakrpi to, čuje se baš. U principu ruke su ti tačnije, sa nogom se nekad desi da ode tamo ovamo. I stilski imam utisak da ti je izbor bubnjarskih pattern-a više kao da sviraju neki new wave, malo ti je 80's i neki pattern-i su barem meni, pomalo demode, čuo sam ih na onim ritam mašinicama iz 80-ih...znaš na šta mislim? Kontam da na primer za ovu muziku kad dođe refren, ne idu 16-ine desna ruka na refrenu nego osmine, da bi refren dobio masu. Pametujem na konto toga da me upravo to oko bubnja interesuje, u poslednje vreme često radim upravo programming za 'leba, pa je to tema koja mi je bliska.
Nece biti skoro, treba jos tu da se radi, ali neko prolece je optimalni momenat da se krene sa live nastupima, mozda ce biti neki i ranije ali u "svom selu" a za vece gradove bih voleo da budemo uvezbani kako treba.Duane wrote:kad planirate u bg obavezno da se javiš!
jes vala, da bi to ispravili zvacemo mi Sashu da peva sa nama...ali samo Cannibal Corpse, ako ne zna to, onda nishta....Randy wrote:Umesto da ode kod Sase Popovica ona peva s vama![]()
![]()
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest