Re: The Bestbeat - The Beatles Tribute Band LIVE IN CONCERT
Moderators: dejankuki, Trooper, muki17
-
Beogradski Beatles tribute band na Kolarcu 23.12.2010.
Fantasticna vam je lista sa Kolarca definitivno
Jel ste radili Dig a Pony nekad?

Jel ste radili Dig a Pony nekad?
Nema sta, ovo je odlicno. To je profi tribjut, od outfita, preko sviranja i pjevanja, do samog zvuka (ukljucujuci cak i prdukcijski tretman vokala).
A dobro ste se snasli za solo u In My Life, uzgred.

A dobro ste se snasli za solo u In My Life, uzgred.

-
Hvala svima, drago mi je da vam se svidja... ima jos snimaka, oko 20, koga zanima neka kuca u youtube search "bestbeat kolarac" i neka gleda snimke od korisnika thebestbeat, jer ima i nekih drugih... malo idem protiv ekskluziviteta televizijskog koncerta Studija B, al' dobro... i to bi trebalo da se desi uskoro.
Ima tu jos nekih pesama koje smo svirali ranije... i nekih koje cemo tek svirati. Uz duzno postovanje, ne verujem da bi se Dig a Pony nasla u prvih 100. Iako ih mi sve volimo, naravno.
Napravicemo koncert u klubu Atom, Cara Dusana 13, sledeceg petka - 28.01., pa koga zanima, ima retku priliku da vidi The Bestbeat u klupskoj atmosferi
ono, pljuge i alkohol 
Nismo... jednostavno, ima previse pesama. Na Kolarcu smo svirali 2ipo sata... i to samo hitoveWook wrote:Jel ste radili Dig a Pony nekad?

Napravicemo koncert u klubu Atom, Cara Dusana 13, sledeceg petka - 28.01., pa koga zanima, ima retku priliku da vidi The Bestbeat u klupskoj atmosferi

-
odlicno
popravili\prosirili ste set listu

Pa vi sad imate preko 30 pesama u repertoaru, jel?
-
Pa da... recimooo, oko 60... na Kolarcu smo svirali oko 45... ni sam ne znam viseWook wrote:Pa vi sad imate preko 30 pesama u repertoaru, jel?

Sgt. Pepper blok smo svirali i ranije... ali promena odela, klavijatura, rasveta - to sve podrazumeva specijalne uslove. Nove na repertoaru su samo Hey Jude i Octopus's Garden. Ali napredujemo u svakom pogledu, hvala sto primetistenenadnenad wrote:odlicno![]()

Vou, svaka cast onda, zaista veliki rispekt za toKirilStipsa wrote:Pa da... recimooo, oko 60... na Kolarcu smo svirali oko 45... ni sam ne znam vise![]()

-
HvalaWook wrote:Vou, svaka cast onda, zaista veliki rispekt za toKirilStipsa wrote:Pa da... recimooo, oko 60... na Kolarcu smo svirali oko 45... ni sam ne znam vise![]()
![]()
![]()

ima tu jos 10-15 koje ce se naci na repertoaru... tj. vec jesu, ali ih jos nismo izvodili uzivo... sve su dobre, al' mora se napraviti selekcija, jbg.
Naravno, eto, isti problem imam i ja sa svojim bendom [koji je na pauzi trenutno zbog obaveza na faksu], doduse, ta selekcija zavisi od toga da li smo u stanju da odsviramo pesmu
Eto, nadam se da cemo se videti na sledecoj svirci
U svakom slucaju, imate jednog postovaoca vaseg dela [nije cepljenje
] 

U svakom slucaju, imate jednog postovaoca vaseg dela [nije cepljenje

-
to samo zavisi od toga koliko puta ste probali da je odsvirate... rad, rad i samo radWook wrote:da li smo u stanju da odsviramo pesmu

kamo srece da sam se ja toga pridrzavao

Napravicemo koncert u klubu Atom, Cara Dusana 13, sledeceg petka - 28.01., pa koga zanima, ima retku priliku da vidi The Bestbeat u klupskoj atmosferiono, pljuge i alkohol
-
Ovo je bas dobro i slaganje glasova i atmosfera i AC30 -ice na postoljima u pozadini, bas sve...
Ko si ti Kirile od ovih momaka?
Ko si ti Kirile od ovih momaka?
Ja mislim da je Paul, ali on nece da prizna. 

Ovo je odlicno, zaista!!!
A kada cemo moci da cujemo i Breeze? Mene to vise interesuje od Bitlsa

A kada cemo moci da cujemo i Breeze? Mene to vise interesuje od Bitlsa