Veliki Odmor (dan posle)

Muzika, tekstovi, cover art i ostale kreacije.

Moderators: dejankuki, Trooper, muki17

Post Reply
Fox IV
Unretired

Veliki Odmor (dan posle)

Post by Fox IV » 22 Nov 2007, 01:11

Kao što neki ovde znaju, prethodnu nedelju sam proveo u dubini šume Fruške Gore sa svojim starim bendom u snimanju albuma. Reč je o bendu koji je postojao pre desetak godina i koji je u to vreme imao porpiličnu originalnost a o šarenolikosti žanrova da i ne govorim. Na žalost bend je bio kratkog daha (postojao je manje od godinu dana) ali smo za to vreme napravili dvadesetak autorskih pesama i imali dvadesetak svirki. Nakon raspada, maltene svi članovi su imali po drugim bendovima vrlo interesantne i karijere. However, svima nam je u srcu ostao prvobitni Veliki Odmor i posle tri godine dogovaranja oko ponovnog okupljanja, uspeli smo da se usaglasimo i da pobegnemo od svojih porodica u divljinu na nedelju dana i u potpunosti se posvetimo snimanju onoga za šta smo nekad živeli.
Na put smo poneli "omanji" studio setup (dva kamiona opreme) i mnoooogo dobre voljej i pozitivne energije. Vratili smo se sa snimljenim albumom u trajanju od pola sata i puni utisaka. O odvalama i energiji koja je sve vreme bila prisutna, ne vredi ni da pričam. Možete samo zamisliti petoricu muzičara izolovanih od civilizacije i upućenih samo na muziku, rakiju i kafu.

Snimak je urađen, no međutim, još predstoji mastering. Ovog puta kačim samo mali "medley" tj. po malo od par pesama čisto da steknete utisak o čemu je reč.

Kada sve bude gotovo u planu je da se otvori sajt i da se sve pesme uploaduju kao "Image" i da se obezbedi skidanje samo i isključivo download CELOG albuma jer drugačije nema svrhe zbog žanrovse šarenolikosti.

Da ne dužim (a kao nisam odužio do sada) evo linka http://www.box.net/shared/i5c06blnyc

Svi komentari su i više nego dobrodošli!

Derrick
MF veteran

Post by Derrick » 22 Nov 2007, 01:26

Stvarno dobro SVE zvuci! Zaista "sareno" i nadahnuto. :P Umerena tvrdoca je ono sto mi se svidja - niste isli ni u neki rdzdzdz, ali niste zato svirali ni Anu Stanic :D

Chord-Master
MF veteran

Post by Chord-Master » 22 Nov 2007, 01:38

Odlicno, zaista odlicno.
Istina nista manje nisam ni ocekivao s obzirom na to da ste, kako kazes, iskusni muzicari.

kontejner

Post by kontejner » 22 Nov 2007, 09:50

odlicno, znaci no comment :shock: :shock: :shock: cool, uber cool, jedva cekam da okacite 'imager' celog albuma :o

Critical
PedoBear

Post by Critical » 22 Nov 2007, 16:46

I like it :lol:

Koliko sam cuo nasao si mesta i za poneki arppegio,odlicno :lol:

Vokal mi se malo ne svidja ,bolji mi je onaj lik iz Zone

Post Reply