Setih se da podelim sa vama ovaj stari snimak dok sam josh uvek svirao uber metal

Snimano je mikrofonom od cca 200din, koji je visio preko pojachala, a pojachalo je bilo Fender Super Reverb jedno od onih combo zveri koje ima 4 desetke, od milion kila. Mrzeo sam to pojachalo tad, eh, kad nisam znao shta je to u to vreme hehehe.
Gitara je Stratocaster iz 69-e, bez zezanja proveren je serijski broj, ma prichao sam vec o toj gitari koju ima taj moj drug, maple neck and freatboard, alder body, 3way pickup switch, originalno mint stanje, strashna gitara.
IZvor distorzije je bio Zoom 606II procesor.
Zoom 606II. U Fender Super Rverb sa pochetka sedamdesetih, preko Strata iz 69-e, Hendrixovog strata. Pa mi smo bili maloumni!
Anyway, to je bila kao neka modern punk metal zajebancija, navodno protiv Grand produkcije bla bla bla, DeGrandacija. Nikad nije nakalemljeno pevanje koje chini mi se da i imamo snimljeno negde...a mozhda je drugar, Milan i izbrisao. PRvi deo degrandacije je kao neki intro, mislim da sam koristio neku pesmu Sashe MAtica.
Drugi deo, cepanje, prve dve solazhe, prva clean i druga distorzirana su moje, a drugar Milan je svirao poslednju. Programirao bubanj ja, katastrofalno uradjeno, narochito shto sam bass bubanj panovao na samo jedan kanal, RETARD, al shta cete, kad nisam znao nishta pod milim Bogom....Ovi techno/trance delovi na klavijaturi su zapravo najobichnije linije MIDI-a iz Guitar Pro-a samo obradjene u Sound Forge-u [export midi as wav].
Isekao sam neke delove iz Stojinih pesama pa kazhe na jednom mestu "Dodji da te zagrlim" a na drugom "A sviraju tako dobro, da isechesh vene"
Enjoy it people!