Nesto staro od mene : ))
Da ima nas, Eye of the tiger, Holding out for a hero i house cover.
Prva cetiri klipa na ovom linku: http://www.youtube.com/user/rockjovana/videos
Pozzz
Jovana
http://jovanadjordjevic.weebly.com/
Da ima nas, Eye of the tiger, Holding out for a hero....
Moderators: dejankuki, Trooper, muki17
Re: Da ima nas, Eye of the tiger, Holding out for a hero....
Zdravo, super si
, moj favorit "Simply the best", smatram je inače dosta zahtevnom pesmom, ne toliko harmonski koliko tehnički, disanje, tj. udisaji i raspoređivanje vazduha na reči, vazduh ume da se potroši pre kraja strofe ali ti tu odlično proračunavaš, sviđa mi se tvoja dikcija, sve je jasno i razumljivo, onaj klimaks ispred solo gitare je prosto
, čuje se Tina ali dodala si svoj fazon koji vuče na gospel i slično, ja nazivam ovo "srpsko-crnačkim" pevanjem, najbolji primer je verovatno Aleksandra Radović u smislu samog pevačkog izražavanja ako sam dovoljno jasan.
Ne znam koliko imaš godina ali rekao bih da prilično imaš osećaja za ukrase i dobro i pronicljivo ih koristiš, i još da kažem da je jedan od tvojih kvaliteta voicing, tako dobro razdvajaš tonove da se prosto može uporediti sa nekim muzičkim instrumentom, toliko si tačna, što bi rekli "štimuješ"
.
Jedino što bih predložio je da svom pevanju dodaš malo kolorita, tj. da obojiš nekim svojim ličnim bojama i stilom kako bi bila prepoznatljivija, ima toga ali ne škodi još malo.
Eto nisam neki stručnjak pa govorim iz svog skromnog muzičkog iskustva i naslušanosti muzikom, puno sreće i pozdrav!

Ne znam koliko imaš godina ali rekao bih da prilično imaš osećaja za ukrase i dobro i pronicljivo ih koristiš, i još da kažem da je jedan od tvojih kvaliteta voicing, tako dobro razdvajaš tonove da se prosto može uporediti sa nekim muzičkim instrumentom, toliko si tačna, što bi rekli "štimuješ"

Jedino što bih predložio je da svom pevanju dodaš malo kolorita, tj. da obojiš nekim svojim ličnim bojama i stilom kako bi bila prepoznatljivija, ima toga ali ne škodi još malo.
Eto nisam neki stručnjak pa govorim iz svog skromnog muzičkog iskustva i naslušanosti muzikom, puno sreće i pozdrav!
Re: Da ima nas, Eye of the tiger, Holding out for a hero....
Cao Gagi... Hvala ti puno !! Sada imam 23 god, a Simply the best cover je pre 4-5 god snimljen
kao i ostali osim Adele i Christine.
Tada sam jos pevala sa bendovima (nekih 7 god) ...Sada sam krenula nesto drugo (studijski) ali snimim i po neki cover
Radicu na tome da stvaram neki svoj stil. Imam puno toga.. Jos treba da vezbam ja
Hvala ti jos jednom!!

Tada sam jos pevala sa bendovima (nekih 7 god) ...Sada sam krenula nesto drugo (studijski) ali snimim i po neki cover

Radicu na tome da stvaram neki svoj stil. Imam puno toga.. Jos treba da vezbam ja

Hvala ti jos jednom!!