Aleksandar Stanojkovic (pop rock) - Proslost u slikama

Muzika, tekstovi, cover art i ostale kreacije.

Moderators: dejankuki, Trooper, muki17

Post Reply
HeatMan

Aleksandar Stanojkovic (pop rock) - Proslost u slikama

Post by HeatMan » 24 Dec 2012, 00:06

nova stvar! malo novogodishnje atmosfere.. :)
javite utiske! :)

HeatMan

Re: Aleksandar Stanojkovic (pop rock) - Proslost u slikama

Post by HeatMan » 24 Dec 2012, 17:03

niko nishta? :)

MetalFunk

Post by MetalFunk » 24 Dec 2012, 17:51

Čilerana, sjajno! Posle NG izbaci neku kompilaciju da se može fino DL u bolje kvalitetu. :ziveli:

HeatMan

Post by HeatMan » 25 Dec 2012, 12:11

nije ti losha ideja.. :) mislio sam josh neshto kao za novu godinu da izbacim.. ali je pitanje da li ce mi to uspeti.. jebe me shto nemam ni jednu dobru fotku da mogu kao neki omot da napravim, a zaista nemam zivaca da pravim neshto u ps-u.. proshlo me to vreme.. :grummel_2:

Gagi

Post by Gagi » 25 Dec 2012, 14:05

To je ono, kad je u Srbiji sve prenabudženo sa cenom pa hoćemo sami, i produkciju i omote i CD-ove i trista svašta... jer zaboga kada bi se pa vratilo svo to ulaganje ovakvom muzikom.
Inače pesma je u skladu sa ostalim, i dalje je poredim sa J.M. fazonom (što nadam se da i dalje predstavlja pozitivnu stvar za tebe) samo što mi se čini da je u ovoj prevladao kleptonov uticaj, što je naravno opet ok, moja sugestija se odnosi na to da malo uneseš neke prljavosti i divljaštvo P. Sayce tipa :!: u celu priču tj. u sledeću pesmu, nekako su mi songovi previše mellow ako me razumeš, mada opet to je stanje ličnog ukusa i trenutnog raspoloženja... u svakom slučaju keep it bluesy! :ziveli:

HeatMan

Post by HeatMan » 26 Dec 2012, 16:26

pa dobro, ja uzivam u toj muzici pa je valjda najbitnija iskrenost.. :) ali pazi, da imam glas i prste ki sayce ili kotzen, radio bih malo i takvih stvari.. ali opet, vishe se pronalazim u hendriksu/clatonu/mayeru nego u pesmama njih dvojce.. imam nekih par bluzerskijih pesama u pripremi, onako malo tvrdjeg zvuka.. pa ce to bit' malo drugachije.. samo da skontam neki pametan tekst koji nije previshe komplikovan jer je to ipak bluz, ali da ne bude preglup i klishe u fazonu probudih se jedno jutro ostavila me zena i to :)

a shto se tiche prve stvari.. pa pazi, kad sam bio mladji to mi nije bio problem.. bio sam i menadzer sebi i radio sa mnogo ljudi i za mnogo ljudi, imao nastupe sa bendom po celoj srbiji, festivali ovo ono.. radio sebi omot shtampao cd.. sve je to bilo super, ali je iscrpljujuce i na kraju shvatish da nisi ni jedno od toga jer prosto nisi zadovoljan ni produkcijom, ni miksom, ni pevanjem (tada beshe repovanje) ni omotom, pa chak na kraju dana ni zaradjenom kintom.. sad razmishljam samo o muzici, i prosto me ispunjuje tako.. mada iako to kod mene podrazumeva sviranje svih mogucih instrumenata, aranziranje, editovanje pevanje, snimanje, pisanje teksta mix master.... i josh sto kuraca.. i dalje je bolje nego da je na to dodat photo shop i pinnacle/sony vegas.. :/

hvala na komentarima ljudi! mada neshto vas je manje ovaj put.. izgleda da bi stvarno trebalo neko gruvanje da uradim da bi vas prodrmao.. :)

Post Reply