SUCTION.............. 'cause we suck :)

Muzika, tekstovi, cover art i ostale kreacije.

Moderators: dejankuki, Trooper, muki17

Post Reply
Cortex
The Necromancer

SUCTION.............. 'cause we suck :)

Post by Cortex » 06 May 2008, 19:34

Ha, uporedo sa prvim postavljanjem svojih radova na ovaj podforum, setih se skoro zaboravljenog projekta SUCTION kojim smo se drug i ja bavili pre nekog vremena.

Da ne smaram => SUCTION on myspace

Tu mozhete pochuti stvar "Zla Pogacha" kojom je Suction debitovao. (Snimili smo josh jednu, daleeeeeko ozbiljniju stvar, ali o njoj drugi put...)

Stvar se bazira na mojoj istoimenoj horor minijaturi :D

Ja sam programirao bubnjeve i odsvirao gitaru (original Fender Stratocaster(mnogo tezhak bre za sviranje neshto...) iz 1970-e na Zoom-u dvojci :lol: i lampashkom mega Marshall-u), a drug je urlao i svirao jednu solazhu :metal:

Evo i lyrics-a: :D

Code: Select all

"

{animal roar} Zla pogacaaaa, je nezasitaaa....

{Cortex improvised solo}

Sveti velikomucenik Anoreksije!
Crkva vam dade poGAcu, Markovici!
Umrecete!!!

Grrrr, sastojci:
Psenicno brasno, secer, hidrogenovana biljna mast, aroomaaa!

{Cortex improvised solo 2}

Prastaro zlo u testu vreeebaaa!
Nesvesni zubi u mesu, kidaju!
PECIVOOO!!!

{My friend's solo}

Grrr, Zla Pogaca je nezasita!
Vekovima prokleto testo koje trazi krv.
Voda ziva. Otice. Pogaca jede. Sisa. Sisa...

{Cortex "tribute to Tony MacAlpine" improvised solo}

"
Nadam se da cete uzhivati! :D

:)
Last edited by Cortex on 06 May 2008, 19:38, edited 1 time in total.

Cortex
The Necromancer

Re: SUCTION.............. 'cause we suck :)

Post by Cortex » 06 May 2008, 19:36

A evo i kako nas je moj drug najavio na jednom forumu kada smo se predstavili prijateljima: :D

Suction je kao ideja nastao pod sumnjivo slicnim okolnostima kao i vecina posasti danasnjice: u mracnim, vlaznim, samotnim hodnicima Fakulteta Organizacionih Nauka. Cak i sam vinovnik ovog monstruoznog zaceca predstavlja arhitip destruktivnog, od sveta odbacenog i zaraslog genija (Cortex). Sve premise ukazivale su na to da ce muzika kakvu danas poznajemo neminovno dobiti prst u oko.

Pomenuti prst bi se mogao opisati kao dug, ukusno popunjen, mudar prst, takoreci, prst od ugleda i to opravdanog, da ne znamo drugacije. Jednostavnije receno, Suction (iliti Sukcija) predstavlja plod izopacene maste koja zloupotrebljavajuci ton i rec pokazuje svetu izvrnutu realnost, alternativni aspekt bitisanja, surovu istinu umotanu u najfiniji ukrasni papir ili sarenu izmišljotinu odevenu u smrdljive, prostacke rite. Odnosno, zayebancija par excellence.

Neka vas ove uznemiravajuce reci ne plase. Otidite na http://www.myspace.com/suctionforever i pocujte nase prvo chedo, super-ultra-mega-sonicnu stvar, "Zla Pogacha"!

Libreto je nastao po istoimenoj horror minijaturi koja predstavlja deo sireg spisateljskog opusa pod imenom "Horror svakodnevica (novi Dekameron)", nastalo pod jedinim i pravim naslednikom Dositeja Obradovica i nesumnjivim sledbenikom druidskog reda "Otrovne bobice Stonehenge-a". Naravno, radi se o Cortex-u. Neka mu je laka humusna, crna zemlja.

Ovaj post je istovremeno i poziv na revolt protiv konvencionalnosti u bilo kom smislu i obrnuto.

Evo kratke istorije Suction-a:

Projekat je nastao 1985. b.c. Ranije se bend zvao "Djole prolece", potom, nakon brojnih personalnih promena, bend uzima ime "Liturgija rodjenja" i na kraju, pre Suction, uzima ime "Rolling Stones".

Bivshi chlanovi, vredni pomena (ovom prilikom im se zahvaljujemo na divnim i mnogim chasovima ispijanja najbednijeg piva i na svakom pozajmljenom kondomu u naizgled nepremostivim obrachunima sa nepreglednim mnoshtvom groopey devojaka):

David Hasselhoff ( sitar )
Tom Cruise ( triangl )
Chuck Norris ( xylophone )

Trenutni chlanovi benda su: Cortex aka "The Vodokotlic Slayer" (drum programming, guitars) i Elessar aka "Electric Samurai" (vocals and guitars).

Suction raspisuje konkurs za basistu i bubnjara. Godine, pol i sexualno opredeljenje-potpuno bitni.

Zahvaljujemo se firmama Fender, Zoom corporation, kao i Sonic foundry, Syntrillium i Steinberg na ustupljenom piratskom softveru i opremi.

Album "Substance Of Unknown Origin" sniman je u klaustrofobichnim podrumima Sponge Bob Mjusiq studiJa u ulici Gospodara Shreddingera 1985/2=992,5

Toliko.

Derrick
MF veteran

Post by Derrick » 06 May 2008, 20:03

E, Cortex, pa mi se "znamo" sa foruma Sveta Kompjutera! Mislim da sam vec tamo komentarisao pesmu. :)

Cortex
The Necromancer

Post by Cortex » 06 May 2008, 20:14

Ozbiljno?!

Odoh da vidim, vishe ni ne znam gde je ta tema tamo :lol:

Pa bash me briga :evil: , ima da prekopirash svoj post odande ovamo! :D

Derrick
MF veteran

Post by Derrick » 06 May 2008, 20:16

Pa ukratko, tamo sam rekao da je pesma sjajna 8) . Podseća na Zaklanu Čeljad :wink:

Cortex
The Necromancer

Post by Cortex » 06 May 2008, 20:22

Ma evo pogledao sam tamo, dojajne rechi momche, znachi hocesh da ***** Dream Theater a? :lol:

Ma zajebancija je pesma, naravno da je monotona, ova druga koju smo uradili je mnogo bolja ;) Ali polako...

Ovo shto sam kachio je sve zajebancija manje-vishe, a okachicu uskoro ono shto nije pa ako josh budesh "zainteresovan za saradnju" zajebacemo bilo koga, shto bi stali na DT-u? :D

hihihi... :)

P.S. Svako ko je chuo, a ima ih mnogo, je rekao da lichi na Cheljad, ali majku mu muzika je mnogo kvalitetnija nego kod Cheljadi, ajd' text i onako, ali mjuza ne! :(

Derrick
MF veteran

Post by Derrick » 06 May 2008, 21:30

Pesma po stilu potseća na "Čeljad", ali je bolja, svirački i muzički gledano. 8)

Aj ako si u prilici svrati na jam session u nedelju u studiju Black Spider na Vidikovcu. Za detalje baci pogled na temu "Ko 'oce jam session"... :wink:

Cortex
The Necromancer

Post by Cortex » 06 May 2008, 22:51

Derrick hvala na prijateljskom pozivu, ali mislim da necu biti u mogucnosti da to uchinim u naznacheno vreme ali neki drugi put shto da ne? :)

You guys have a blast!

:gitara2:

Post Reply