svirano trzalicom, bez melodije u glavi:
http://www.box.net/public/gjmcdq9npi
a ovo je svirano sa E Bow (elektricno gudalo)
http://www.box.net/public/7q4gc4plcn
jos sam u fazi ucenja ovog, zato oprostite na sviranju k'o nogama
Buca Gitarista e-bow i frettles Squier
Moderators: dejankuki, Trooper, muki17
-
Re: Skidanje pragova
Zanimjlivo......
///////////
SVAKA CAST ...SVAKA CAST ....CUO SAM SNIMKE .......ODLICAN TON .....I TEHNIKA....
Ddrugacije i nebi moglo .....PozZ
///////////
SVAKA CAST ...SVAKA CAST ....CUO SAM SNIMKE .......ODLICAN TON .....I TEHNIKA....
Ddrugacije i nebi moglo .....PozZ
Last edited by vesko21 on 03 Aug 2008, 17:51, edited 1 time in total.
Re: Buca Gitarista e-bow i frettles Squier
Izvinjavam se, ali ovo sam morao da podelim i prebacim u sopstvenu temu...
Meni se ovo jako svidja i mislim da bi bilo steta da se utopi u onoj temi tamo!!!
Znaci Buco!!! Jaaako jako lepo... something new ... osecao sam miris orijenta dok si svirao.. tj. dok sam slusao... !!! Od balkana do pakistana... ceo orijent i sire!!!
Meni se ovo jako svidja i mislim da bi bilo steta da se utopi u onoj temi tamo!!!
Znaci Buco!!! Jaaako jako lepo... something new ... osecao sam miris orijenta dok si svirao.. tj. dok sam slusao... !!! Od balkana do pakistana... ceo orijent i sire!!!
Bas to...dejankuki wrote:osecao sam miris orijenta dok si svirao.. tj. dok sam slusao... !!! Od balkana do pakistana... ceo orijent i sire!!!
Veoma lepo.
Svaka cast.
Inace, gde si kupio e-bow?
Ljudi buca je profesionalac i sasvim je ocekivano da ovako zvuci kad svira profesionalac...I meni se svidja jako ovo sto je covek odsvirao,ko zna zna 

Last edited by buki85 on 04 Aug 2008, 23:36, edited 1 time in total.
Mnoooogo dobro, zvuci, iako ne volim orijentalnu muziku
dejankuki, mozda si trebao i sliku gitare prebaciti u temu, mnogo je lepo ispala

dejankuki, mozda si trebao i sliku gitare prebaciti u temu, mnogo je lepo ispala

-
@dejankuki,dejankuki wrote:Izvinjavam se, ali ovo sam morao da podelim i prebacim u sopstvenu temu...
Sasvim si u pravu, tek sam danas video promenu...
Malo sam zapostavio fretless, bilo je mnogo svirki s pragovima

Uglavnom, hvala svima na komplimentima, trudim se da se ne uobrazim

@friedman, ispala je "za izbegavanje", uradio sam to onako kako najbolje znam, a to je nikakofriedman wrote: dejankuki, mozda si trebao i sliku gitare prebaciti u temu, mnogo je lepo ispala

Aiiiii, orijent, jezi se koza!
Obozavam te skale, ne moze se protiv genetike, jbg, 500 godina je 500 godina, ipak...
Vrlo fine improvizacije.
Obozavam te skale, ne moze se protiv genetike, jbg, 500 godina je 500 godina, ipak...

Vrlo fine improvizacije.