Evo nesto i od mene
Moderators: dejankuki, Trooper, muki17
Evo nesto i od mene
Evo je jedna stvar iz moje radionice.Format je gp5 pa ako neko ima neka skine i poslusas,ocekujem komentare
http://www5.spread-it.com/dl.php?id=ef8 ... 56e59517c6
http://www5.spread-it.com/dl.php?id=ef8 ... 56e59517c6
- KnightOfDoom
- Site Admin
Meni je ovo odlicno. Steta sto nisi snimio nego je .gp.
Jedine mane su sto kratko traje, "nasilno" se zavrsava i bass malo smara, da tako kazem. Ono udri praznu zicu...cak ga i nema u drugoj polovini pesme.
Krenuo sam da sviram ovo, kad vec imam tab, steta da se baci
.
Mozda i snimim ako me ne bude mrzelo pa ti posaljem(ako dozvoljavas...i opet ako me ne bude mrzelo)
Jedine mane su sto kratko traje, "nasilno" se zavrsava i bass malo smara, da tako kazem. Ono udri praznu zicu...cak ga i nema u drugoj polovini pesme.
Krenuo sam da sviram ovo, kad vec imam tab, steta da se baci

Mozda i snimim ako me ne bude mrzelo pa ti posaljem(ako dozvoljavas...i opet ako me ne bude mrzelo)

Nemam mogucnosti da snimam ne funkcionise mi line in (mic) na laptopu a komp imam u Srbiji,tako da jbg.Zvucalo bi mnogo bolje kada bi snimio jer nisam neki poznavalac GP ali dovljno znam da napravim ovo.Stvar jos nije gotovo a posto sam ja gitarista mrzelo me da pravim bas liniju,bas je tu cisto da ga ima ,bilo bi super da to snimis i da mi posaljes ako te ne mrzi.Inace zvuci extra kada stvar sviram sa bendom a i solo je mnooogo bolji jer kao sto rekoh ne mogu bas da napravim u Gp kako bih zeleo(solo).
Dozvoljavam ti da snimis ,ali nemas pravo da narezes na cd i zgrnes velike pare

Dozvoljavam ti da snimis ,ali nemas pravo da narezes na cd i zgrnes velike pare

- zolideathmetal
- Urednik
- KnightOfDoom
- Site Admin
Evo snimih ga, malo sam gresio ali to mu daje onaj underground feeling
.
Ubacio sam malo palm mute-a na mestima gde ga nije bilo u tab-u , koji pinch harmonik i neke gluposti.... Nadam se da ti nisam previse unistio pesmu
.
Solazu nisam snimio ... ako hoces mogu (da probam) da snimim.
Bass je bio trenutna inspiracija mozda ti se nece dopasti onaj pop i glupiranje.
War.Ogg.Zip by Bigupload.Com

Ubacio sam malo palm mute-a na mestima gde ga nije bilo u tab-u , koji pinch harmonik i neke gluposti.... Nadam se da ti nisam previse unistio pesmu

Solazu nisam snimio ... ako hoces mogu (da probam) da snimim.
Bass je bio trenutna inspiracija mozda ti se nece dopasti onaj pop i glupiranje.
War.Ogg.Zip by Bigupload.Com
- zolideathmetal
- Urednik
http://www5.spread-it.com/dl.php?id=52b ... 084a62ef60
ne ide mi od ruke posle 9 sati vezbi na faxu...mozda sutra
ne ide mi od ruke posle 9 sati vezbi na faxu...mozda sutra
KnightOfDoom
Za bass si u pravu.Gitara je ispala sasvim ok ali uz greske tu i tamo(underground)inace i ja sviram sa dosta P.H. i sa P.M.
Svidja mi se
.Solazu ako hoces (citaj ako imas vremena)ti snimi.
Koja je gitara i distorzija u pitanju i preko cega si snimao?
////
Poslusao sam Zolideathmetal-ovu doradu i svidja mi se.Fine izmenice ne velike ali su dale smek.Ako ovako pravis bubanj kada si umoran kako izgleda kada si odmoran.Buabanj je super
Ovako, ja imam predlog o kome sam pisao i na temi Potraznja muzicara.
Naime o cemu je rec,ako biste vas dvojica zeleli da nesto radimo npr.ja mogu da upload-dujem moje idejice pa da ih zajedno doradjujemo.
Vi upload-dejte vase pa da saradjujemo.Naravno ja kada dodjem u Srbiju dodjete u Sabac i odemo lepo u studio i sve to snimimo(o mom trosku,ako lova bude problem).
Ako ste za to pisite,a evo vam i mail svetlana.moravcevic@chello.at
Za bass si u pravu.Gitara je ispala sasvim ok ali uz greske tu i tamo(underground)inace i ja sviram sa dosta P.H. i sa P.M.
Svidja mi se

Koja je gitara i distorzija u pitanju i preko cega si snimao?
////
Poslusao sam Zolideathmetal-ovu doradu i svidja mi se.Fine izmenice ne velike ali su dale smek.Ako ovako pravis bubanj kada si umoran kako izgleda kada si odmoran.Buabanj je super

Ovako, ja imam predlog o kome sam pisao i na temi Potraznja muzicara.
Naime o cemu je rec,ako biste vas dvojica zeleli da nesto radimo npr.ja mogu da upload-dujem moje idejice pa da ih zajedno doradjujemo.
Vi upload-dejte vase pa da saradjujemo.Naravno ja kada dodjem u Srbiju dodjete u Sabac i odemo lepo u studio i sve to snimimo(o mom trosku,ako lova bude problem).
Ako ste za to pisite,a evo vam i mail svetlana.moravcevic@chello.at
- KnightOfDoom
- Site Admin
- zolideathmetal
- Urednik
- KnightOfDoom
- Site Admin
- zolideathmetal
- Urednik
Super ovaj audio ,mada je mnogo jaci bubanj od gitare (level),inace je bubanj mnooogo dobar.
http://www5.spread-it.com/dl.php?id=2db ... 9d8e15eeeb
ovo sam danas poceo,pa kada budes imao vremena ti nabaci bubanj,pa upload-uj.I naravno ako imas ideje za dalje imas punu slobodu da menjas dodajes
http://www5.spread-it.com/dl.php?id=2db ... 9d8e15eeeb
ovo sam danas poceo,pa kada budes imao vremena ti nabaci bubanj,pa upload-uj.I naravno ako imas ideje za dalje imas punu slobodu da menjas dodajes