Goran Janča - moje pesme

Muzika, tekstovi, cover art i ostale kreacije.

Moderators: dejankuki, Trooper, muki17

Post Reply
goranjanca

Goran Janča - moje pesme

Post by goranjanca » 03 Dec 2008, 18:45

Pozdrav svima.
Na www.myspace.com/goranjanca mozete poslusati moje autorske pesme. Ukoliko imate komentara, samo pisite, bice mi drago da cujem...
Goran

nikolas

Re: Goran Janča - moje pesme

Post by nikolas » 27 Dec 2008, 19:01

Iskreno, ne svidja mi se. Mada muzika moze tematski da gadja odredjen krug ljudi. U svakom slucaju zelim ti puno srece!

goranjanca

Post by goranjanca » 28 Dec 2008, 13:27

posteno :D
u svakom slucaju, postavio sam jos jednu novu pesmu "Dodir pravde" na www.myspace.com/goranjanca pa poslusajte...

enaB

Post by enaB » 28 Dec 2008, 13:42

Pesma "Dodir pravde" i još neke pesme me podsećaju na pesme pevača što je pevao u Srećnim ljudima u onoj kafani, nekako su...tužne na neki način i spore :?
Ne dopada mi se (ako ne računamo tekst i melodiju, najviše veštački zvuk instrumenata), ali svakako da ima ljudi kojima bi se svidele :) Srećno!

Guitar_thrill
MF veteran

Post by Guitar_thrill » 28 Dec 2008, 14:32

Gorane mislim da ovde neces naici na mnogo ljudi koji ce reci da im se svidja iz prostog razloga sto vecina na ovom forumu slusa dosta ekstremniju muziku :) poslusao sam, i mogu reci da je lepo, svidja mi se boja glasa, pesme su lepe, smirujuce, e sad to nije uopste ono sta ja slusam, ali mislim da bi se nekoj starijoj publici mnogo vise svidelo...tako da na same pesme nemam zamerki, imam zamerke mozda na zvuk, malo je vestacki, mada uzimajuci u obzir da si sve radio sam kod kuce,i nije tako lose,konkretno ne dopada mi se taj zvuk klavijatura....inace veoma hrabro je u tim godinama praviti pristojnu muziku iz ljubavi,a ne iz zelje za parama :D eto toliko :)

goranjanca

Post by goranjanca » 29 Dec 2008, 19:23

Guitar_thrill wrote:Gorane mislim da ovde neces naici na mnogo ljudi koji ce reci da im se svidja iz prostog razloga sto vecina na ovom forumu slusa dosta ekstremniju muziku :) poslusao sam, i mogu reci da je lepo, svidja mi se boja glasa, pesme su lepe, smirujuce, e sad to nije uopste ono sta ja slusam, ali mislim da bi se nekoj starijoj publici mnogo vise svidelo...tako da na same pesme nemam zamerki, imam zamerke mozda na zvuk, malo je vestacki, mada uzimajuci u obzir da si sve radio sam kod kuce,i nije tako lose,konkretno ne dopada mi se taj zvuk klavijatura....inace veoma hrabro je u tim godinama praviti pristojnu muziku iz ljubavi,a ne iz zelje za parama :D eto toliko :)
mislim da si skroz u pravu...
u svakom slucaju drago mi je da ti se svidelo ovo sto si cuo, stoji i to sto si naveo kao zamerke,znam i ja da ima dosta propusta koji su izazvani ponajvise time da sam ipak vise skoncentrisan na neke druge stvari, nego na aranzman i produkciju. Hvala ti na korisnim komentarima,
pozdrav, Goran

Post Reply