SoldierOfFortune wrote:E,druze,ovako... TI si komentarisao moj Child,sad ja tvoj...
1.Gitara:
Gitara jeste rastimana...Uvod improvizacija moze proci... Solo je ok... Msm,ne mogu uporedjivati elektronku i akustaru ,mada za sad vise akustaru gotivim iz jednog jednstavnog razloga-nemam elektricnu,al za koji dan kupujem,pa cu se ``nasaditi na glavu dok ne naucim solo Child-a... I da,ovo su dvije gitare,koliko se meni cini.. Radio si podlogu,pa onda solo klavijatura improvizaciju,zar ne?
2.Vokal:
Bez ljutnje...Al` `ajd brate poslusaj pjesmu... Msm,ja jesam fulao donekle tonalitet,al` je bar pjesma zadrzala svoj oblik,dok to ovdje (ponavljam-bez uvrede) nije slucaj...
Naravno da nema ljutnje. Pa nisam ni postavio ovo da bi mi svi rekli E ovo je perfektno, vec radi komentara razlicite vrste...
1. Potpuno se slazem i sa tobom i sa Funkomatom gitara jeste rastimana. Ovo primedba je na mestu...
2. E ovde mislim da si potpuno omanuo temu... Sve bi bilo u redu da si rekao ,, ovo nimalo ne lici na child in time", ali uporedio si me sa tvojim... Zasto me je ovo zbunilo? Zato sto sam ja to prvo pomislio kada sam slusao tvoj child, tako da cu moliti tebe da poslusas pesmu:
1. Ja pevam u istoj oktavi i istom tonalitetu kao Gillan.
2. GILLAN POCINJE: C C H A H, i tako ga ja pevam i do kraja pesme pevam iste note kao gillan(iako cesto pogresim ko sto rece Funkomat)
TI POCINJES: A A G E G A, i to svaki vuce za po polustepen nize. Znaci po meni je to skroz omaseno..
Moja najveca greska je sto sam pokusavao da zvucim makar priblizno gillanu, a rezultat je bio skroz suprotan.
Znaci ako neko ima vremena da preslusa sve tri verzije Gillanovu, Soliderovu i moju, pa neka kaze ko je u pravu...
Sada ja tebe molim da se ne ljutis

.