Moj Rad!
Moderators: dejankuki, Trooper, muki17
-
Moj Rad!
Evo ovako: Pao mi je na pamet neki riff, usnimio ga, odradio bubanj na to, pa solo, pa bass. dao burazu da mi smiksa sve to, i to je to. Ima ispadanja, ali nema veze, bitno mi je bilo da vidim kakav je snimak i to je to.
Da, jos jedna stvar. Izvinjavam se svima sto nisam mogao da uploadujem na box.net, nece da mi uploaduje stvari preko tog servera. Stoga, molio bih vas da izdvojite 40-ak sekundi, i da skinete ovo sa rapidsharea, i da prokomentarisete, sto bi mi mnogo znacilo. Unapred hvala!
http://rapidshare.com/files/186346319/untitled.mp3
Da, jos jedna stvar. Izvinjavam se svima sto nisam mogao da uploadujem na box.net, nece da mi uploaduje stvari preko tog servera. Stoga, molio bih vas da izdvojite 40-ak sekundi, i da skinete ovo sa rapidsharea, i da prokomentarisete, sto bi mi mnogo znacilo. Unapred hvala!
http://rapidshare.com/files/186346319/untitled.mp3
-
Re: Moj Rad!
pa, nisam nesto upucen u ovaj zanr
al meni zvuci ko da znas da sviras
al meni zvuci ko da znas da sviras

-
ufff, meni vise zanima kako vam se snimak svidja, mada moze i sviranje, iako je ovo first/second take pa ima dosta gresaka.
Hvala puno na komentaru!
Hvala puno na komentaru!
- Drumkiller
pa, snimak je dosta los....
bubnjevi mi se uopste ne svidjaju...rif je odlican,solo je strawa,sem onog tapinga na pocetku(nisam siguran dal je taping posto nisam gitarista...xD ) swe u swemu dobra pesma,samo kad bi se bubnjevi lepo uradili bila bi perfect...

-
Hvala, hvala! Meni se snimak cini ok, al jbg kucna produkcija + relativno sam nov u tome.
- Drumkiller
kucna produkcija nikada nemere biti dobra....
kucna je samo ako oces da zablezis nesto da se nezaborawi...(:

-
moze da se izvuce neki dobar demo snimak, sto da ne.
- Drumkiller
za demo, da....ali neki ozbiljniji snimak za album, ne....

-
Ma ne... to su sve prazne price. Kuci moze da se napravi isti snimak kao u studiju, ako ne i bolji. Si znao na primer da je Zdravko Colic zadnji album masterizovao kod sebe kuci, a ne u Londonu - kako se prica. To je samo bio trik za novinare i javnost. 

- Drumkiller
pa,ako oces da snimis live bubanj gitare pogotovo vokal,treba ti studio i to dobar studio,znaci snimiti nemozes kod kuce sem ako nemas kwalitetnu opremu studio dobar, komp koji ubija itd(ako oces da snimak bude kvalitetan)....mozes ti da miksujes kod kuce ako imas strawa komp i sta vec ide uz to ali moras snimiti u dobrom studiu na dobroj opremi,ako oces kvalitet....

-
znam brate, samo sam se salio jer je to sto si rekao bilo i vise nego ocigledno. 

-
Ajde ljudi, molim vas dajte neku kritiku. Dosta vas je skinulo pesmu, a niko da baci komentar. Svaka kritika je dobrodosla. Hvala unapred.