Kao novi clan zeleo bih da vas sve pozdravim.
Kao drugo, trebala bi jedna mala pomoc mom dobrom prijatelju u vezi pesama.
Covek se bavi komponovanjem, aranzmanom, pisanjem tekstova. Ucestvovao je na dosta festivala (uglavnom decjih) i osvajao dosta nagrada. Sada je u nekoj teskoj situaciji i potrebna mu je pomoc oko plasmana pesama. Da ne duzim nesto mnogo, evo i pitanja: da li ovde neko od vas moze da mu pomogne? Da li ja mogu da postavim ovde neke njegove demo (radne) snimke, da neko preslusa i predlozi nekog ko bih bio zainteresovan za taj zanr muzike (radi se o naronjacuma, ali onim klasicnim).
Molio bih vas ako mozete nekako da pomognete i da mu izadjete u susret.
Unapred hvala.
Pomoc oko plasmana pesama
Moderators: dejankuki, Trooper, muki17
Re: Pomoc oko plasmana pesama
Nek se javi Sarketu,ima on iskustva sa tim 

Dobro, pretpostavljam da je neka zagrebancija... samo mi jos kazi koji je taj...
Tekstopisac,producent,aranzer,muzicki genije
dzast kidin`,sad ce ti neko malo kompetentniji odg.na pitanje,ipak je Sarke prestao da es bavi tim

dzast kidin`,sad ce ti neko malo kompetentniji odg.na pitanje,ipak je Sarke prestao da es bavi tim

Kasno Marko na kosovo stiže, trebao je da dođe na tu ideju bar pre par godina ako ne i više. Trenutno je besparica svuda pa i u toj delatnosti, pala je prodaja i po deset puta, svi prave neke pesme i neke tekstove, da bi se on sa strane "probijao" morao bi da daje pesme u (bar po nekim mojim merilima) bescenje, ili da jednostavno ima ličnu vezu sa nekim negde kome to treba... A da ima ne bi ti sad morao da se raspituješ. Pri tome mislim na ove najkomercijalnije varijante narodnjaka, za ove "starinske" je još gore, kome to ovde treba, otprilike je ta varijanta. Kad si i sam čuo da se negde reklamira neka X ploča nekog novog narodnjaka, ali tog, pravog, ne turbo?
Konačno, ljudi misle, kao pa sad ću ja to, radio sam nešto drugo, ali zakrčala creva pa narodnjaci, to se prodaje. Teoretski ako je verziran za pisanje "Festivalskih" pesama, možda je bolje da pokuša da nastavi sa time, samo da presluša malo šta je sad muzički aktuelno i pokuša da radi te neke pop-ljiga-narodnjake koji su sad aktuelnu. Ako već želi da radi nešto radi para, tj treba da postoji potražnja za robom.
Konačno, ljudi misle, kao pa sad ću ja to, radio sam nešto drugo, ali zakrčala creva pa narodnjaci, to se prodaje. Teoretski ako je verziran za pisanje "Festivalskih" pesama, možda je bolje da pokuša da nastavi sa time, samo da presluša malo šta je sad muzički aktuelno i pokuša da radi te neke pop-ljiga-narodnjake koji su sad aktuelnu. Ako već želi da radi nešto radi para, tj treba da postoji potražnja za robom.