Ispravljac sa 1/4 dzekom i problem sa kablovima

Izrada, održavanje, saveti...

Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm

Post Reply
Mrav

Ispravljac sa 1/4 dzekom i problem sa kablovima

Post by Mrav » 08 Sep 2009, 10:43

Ajde i ja nesto da pitam :)

Prvo,treba mi AC ispravljac sa 1/8" dzekom (onaj mali 3.5 mm mono) za DOD FX40b ekvalajzer. Da li je neko video kod nas dobre regulisane ispravljace sa ovakvim nastavkom?

imam ovakav HPro DC adapter sa obicnim nastavkom za napajanje, mozda ima negde i ovaj AC sa 1/8 dzekom?

http://www.wwbw.com/DOD-PS125-AC-Adapte ... 24205.wwbw

Razmisljam mozda i roland zastupnik u balkanskoj tako nesto ima? Problem je sto se ovde prodavci cesto najmanje razumeju u to sto imaju :cry:

Drugo, ovo sam vec pomenu na temi kablovi, ali niko nije odgovorio, pa postavljam pitanje i ovde. Kupio sam Boss FS 5U footswitch da bih kontrolisao tap tempo na DD-7 delay-u. Elem neki kablovi rade sa njim a neki ne? sta to moze da bude razlicito kod 2 kabla duzine 20 cm da zeza? uglavnom ne rade oni koje sam ja pravio sa dobrim (neutrik) dzekovima i proel kablom, a inace odlicno rade kao patch kablovi izmedju pedala? Jel ima neko pravilo povezivanja za koje ja ne znam? to su 2 zice, sta tu ima da se pogresi, jedino sto mi pada napamet, je da koaksijalni kabl nije bas zgodan za ovo, pa neki radi a neki ne, i da bi trebalo mozda koristiti obican dvozilni, mada u uputstvima pise da bi bilo koji gitarski kabl trebalo da radi.

Hvala, Poz.

Post Reply