Proveri prvo taj HP adapter, ja ne znam ni za jedan koji daje naizmeničnu struju, tj. morao bi da ga otvaraš da izvučeš struju pre ulaska u grec.
A mislim da uopšte nije problem to što je deklarisan za jaču struju, to samo znači da po potrebi može da isporuči više struje nego originalni Beringerov.
Adapter za miksetu
Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
Re: Adapter za miksetu
Probaj sam manjim ne mozes nista da izgubis, tj sa slabijim. Ako ga potera super 

-
Pa 'ebem li ga pise AC adapter.
- Rocket Roll
Eh, da, adapteri za laptope su obično DC... nego je problem u jednostrukom sekundaru na tom laptop adapteru, pretpostavljam da Behringeru treba dvostruki, sa srednjim izvodom.
Ništa, javi se Trafomatiku pa naruči takav trafo, ako ne nađeš zamenu. Nek' ti ga posle neko ugradi u nekakvo kućište, čisto da te ne ucmeka, i vozi Miško.
Ništa, javi se Trafomatiku pa naruči takav trafo, ako ne nađeš zamenu. Nek' ti ga posle neko ugradi u nekakvo kućište, čisto da te ne ucmeka, i vozi Miško.
Piše, al to samo znači da je u pitanju adapter ZA naizmeničnu struju, ne govori ništa o tome kakav je izlaz. A obično je jednosmeran.MajorGashpar wrote:Pa 'ebem li ga pise AC adapter.
Jel može malo više o ovome, koja je svrha, neki link, itd?Rocket Roll wrote:nego je problem u jednostrukom sekundaru na tom laptop adapteru, pretpostavljam da Behringeru treba dvostruki, sa srednjim izvodom.