http://www.kupujemprodajem.com/Ibanez-3 ... -oglas.htm
Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
A da li ti sa sigurnoscu znas koju on od te dve prodaje? Viden ili Aster? Sta ga je sprecilo da uz pomoc Videna, ili nekog drugog vrati gitari prvo ime Aster, pa je sad prodaje pod tim imenom, a slike nadje svakakve na netu?Highway One wrote:Ali najajca je i pored logoa najociglednija ralika izmedju 22 i 21 pragnenadnenad wrote:uradjen je profesionalni setup ....![]()
![]()
Ja sam siguran da je u pitanju VASTERAko je nisi video uzivo ne mozes da znas da li je videnov aster ili aster aster...
o ***** ti supunenadnenad wrote:Vidster - Vrhunske, Visokokvalitetne gitare majstorske izrade, napravljene od najkvalitetnijeg drveta sa isusovog krsta, susenog 2 hiljade godina na tavanu hrama u Jerusalimu.
Od sada novo u ponudi.Vidster hajduk gitara, pravljena od drveta na kojem su nabijani najhrabriji hajduci, uz rucno oblikovan bone nut iz butne kosti istih.
Mislio sam da je u pitanju ključna kost?A signature modeli?Hajduk Stankova?Hajduk Veljkova?Ima li uskočkih možda isto?Kakva im je akcija?nenadnenad wrote:Vidster - Vrhunske, Visokokvalitetne gitare majstorske izrade, napravljene od najkvalitetnijeg drveta sa isusovog krsta, susenog 2 hiljade godina na tavanu hrama u Jerusalimu.
Od sada novo u ponudi.Vidster hajduk gitara, pravljena od drveta na kojem su nabijani najhrabriji hajduci, uz rucno oblikovan bone nut iz butne kosti istih.
Neviđena im je akcija.ssmc wrote: Mislio sam da je u pitanju ključna kost?A signature modeli?Hajduk Stankova?Hajduk Veljkova?Ima li uskočkih možda isto?Kakva im je akcija?![]()
Zato što je nikad niko nije videonebojsak wrote:Neviđena im je akcija.ssmc wrote: Mislio sam da je u pitanju ključna kost?A signature modeli?Hajduk Stankova?Hajduk Veljkova?Ima li uskočkih možda isto?Kakva im je akcija?![]()
Čučuk Stane nema u ponudi pošto je nisu uhvatili,a mislim da je pronalaženje moštiju zarad bone nut-a jako veliki problem.Ako ti ponude ovakav model znaj.... FALSIFIKAT JE!!!!!Duane wrote:a ja ocu Chuchuk Stana Signachr
Fotke Hajduk Stankove ne možeš dobiti,ali ovu gitaru,kao i ostale,možeš probati na adresi Lažna ulica 123 u ne baš tako strogom centru grada...BeogradaStanko wrote:Jel mogu da dobijem fotke Hajduk Stankove?
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest