Pozdrav!
Imam neko pojacalo za vezbu Randall WH40,ok je ali sam hteo neki switch da kupim za njega,u Artistu kazu da nemaju posebno switcheve,a sad me zanima da li neko zna da li pase na njega Marshall ili Vox switch.Treba mu sa dva prekidaca kontam,jer ima dva kanala i dve vrste drivea...
Rado bih ga odneo do mitrosa da probam,ali je malo tezi,a zivim u p.m.
Hvala u napred!
Pomoc oko Footswitcha
Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
- nikolic025
- nikolic025
Re: Pomoc oko Footswitcha
Ljudi,nije moguce da niko nema odgovor na ovo pitanje... 

- Rocket Roll
Ništa ne može da se izgugla - ni šema pojačala, ni komentari korisnika, ni savet same kompanije Randall... Hteli bismo mi da ti pomognemo, ali nije moguće.nikolic025 wrote:...da li neko zna da li pase na njega Marshall ili Vox switch...
Niti smo vidoviti da ti kažemo da li će raditi Maršalov odnosno VOXov prekidač, kad ti sam ne možeš da odneseš pojačalo do radnje i da ga probaš.
Ako imas izlaz sa footswich, a s obzirom da vec pitas pretpostavljam da imas, svaki prekidac bi trebao da ti radi.nikolic025 wrote:Pozdrav!
Imam neko pojacalo za vezbu Randall WH40,ok je ali sam hteo neki switch da kupim za njega,u Artistu kazu da nemaju posebno switcheve,a sad me zanima da li neko zna da li pase na njega Marshall ili Vox switch.Treba mu sa dva prekidaca kontam,jer ima dva kanala i dve vrste drivea...
Hvala u napred!
Od pojacala zavisi sta moze da kontrolise footswich i da li ti treba onaj sa dva ili jednim prekidacem a to moras da guglas ako vec ne znas.
Sve u svemu, svejedno je koji je proizvodjac...
Pojacalo ima dva kanala,clean i drive.Znaci da ti treba footswitch sa jednim prekidacem,kojim bi ukljucivao drajv.To sto ima dve vrste drajva,ne znaci da svaki drajv ima svoj kanal jer bi u tom slucaju pojacalo imalo tri kanala(dva drajva i klin) sto sa ovim tvojim nije slucaj.nikolic025 wrote:Pozdrav!
Hvala u napred!
Ne kazem da je sa ovim tako ali ima pojacala sa 2 kanala i nekim dodatnim gain stage-om ili nekim efektom koji se pali footswichem (kao npr reverb/delay na cube tridesetki)...ness wrote:Pojacalo ima dva kanala,clean i drive.Znaci da ti treba footswitch sa jednim prekidacem,kojim bi ukljucivao drajv.To sto ima dve vrste drajva,ne znaci da svaki drajv ima svoj kanal jer bi u tom slucaju pojacalo imalo tri kanala(dva drajva i klin) sto sa ovim tvojim nije slucaj.nikolic025 wrote:Pozdrav!
Hvala u napred!
- nikolic025
Danas sam bio voljan da odnesem pojacalo,posto takodje nista nisam nasao na netu,u Artistu nemaju,niti znaju da li neki drugi pase.No,medjutim ja uletim u Mitros,tamo samo Boss neki od 6000din,u Mixu nista nema,a u nekoj levoj radnji takodje Boss,ali mi je mnogo toliko da dam kad je 20E Marshall,samo da li pase,m**ku mu...Opet,bilo bi mi trulo da porucim,kad neznam ni da li radi,a da se posle cimam da ga prodajem,nije mi cilj.
Hvala na pomoci,preostaje mi jedino da cekam da stigne nesto u radnje.
Hvala na pomoci,preostaje mi jedino da cekam da stigne nesto u radnje.
Pa ono, ja ti rekoh da ce raditi ali probaj boss-a, pa ako on radi, velike su sanse da ce i sve ostalo.