Dobio sam od drugara mali Line 6 kombo od 15w - uzeo sam zbog toga sto pojacalo ima out za slusalice. Probao sam da koristim standardne hi-fi slusalice prikljucene na pojacalo uz pomoc 3,5->6,3 "adaptera" (kupio za 60 din), medjutim nisam zadovoljan zvukom. Pritom sam probao sa vise slusalica: Logitech identity, Pioneer M390, A4Tech HS800 i Sennheiser 201. Zvuk je naravno bio razlicit na svim modelima, ali je uglavnom sve bilo mutno, sa neubedljivim basom i generalno nedostatkom bilo kakvog karaktera.
Jednom prilikom sam kod jednog drugara probao neke Sony slusalice koje su bile prilicno glomazne, imale su "telefonski" kabl i dzek od 6,3 mm, i jedino je na njima zvuk bio kako bog zapoveda.
Da skratim pricu, kupio bih slusalice za upotrebu sa pojacalom, ali te "namenske", da se tako izrazim

. Budzet mi je oko 35 evropljana trenutno, sto ne znaci da ne moze da naraste.
Raspitivao sam se inace na ovu temu po domacim prodavnicama kada sam obilazio poslednji put, medjutim, nailazio sam uglavnom na modele koji kostaju oko 70+ evra (Audio Technica, AKG, Roland, itd), a toliko mi se bas ne daje za slusalice. Molim za preporuke:)