http://img535.imageshack.us/i/picture0951024x768.jpg/
http://img23.imageshack.us/i/picture0961024x768.jpg/
Dobio sam je od lika koji vise ne svira.Na E bayu sam nasao noviji model sa onim kockastim prekidacem za 450 dolara.Kontam da ova vredi mnogo vise.Kozmeticki je uzasna ali tonski sljaka extra i posle 30 godina.Ne bih je prodao zasad.Lepo je imati ovako nesto.
Koliko ovo vredi?
Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
- Rocket Roll
Re: Koliko ovo vredi?
Živiš u Srbiji. Vredi tačno koliko očuvano izgleda - sve preko 40 evra je čista zarada.
Zaboravi cene sa eBayja. Ja sam svoj SmallStone iz slične godine platio 10 evra, a svoju Deluxe Electric Mistress 50 evra. Možda sam Mistress i preplatio. Nyarlathotep je svoj fejzer iz iste Ibanezove serije platio 60 evra, ili nešto tako, a pritom je taj fejzer u mint stanju.
Osnovno pitanje je "da li meni završava posao", a "koliko vredi" je suštinski nebitno.
Zaboravi cene sa eBayja. Ja sam svoj SmallStone iz slične godine platio 10 evra, a svoju Deluxe Electric Mistress 50 evra. Možda sam Mistress i preplatio. Nyarlathotep je svoj fejzer iz iste Ibanezove serije platio 60 evra, ili nešto tako, a pritom je taj fejzer u mint stanju.
Osnovno pitanje je "da li meni završava posao", a "koliko vredi" je suštinski nebitno.
ako radi ok zadrzi je i koristi! Greota da se proda za siću! I da je u mint stanju...ovde ne vredi puno , a ovako skrnava... kao što Rocket reče... oko 40 eur plafon!
-
Bilo bi lepo da i neki preprodavci konacno prihvate stanje stvari, ali to je vec neka druga tema.Rocket Roll wrote:Živiš u Srbiji.
Zaboravi cene sa eBayja.

Jesu te zice sto vire za napajanje?
-
ako budes hteo da je prodas, sredi te zice sto vire, obrisi pedalu alkoholom dobro, skini selotep, stavi sharafe
mozes i ocekivati da ce sledeci dan ,nakon prodaje, neko drugi stavi u oglase bar za 50% vise para , osim ako nisi i ti jedan od krokodila u maloj bari
mozes i ocekivati da ce sledeci dan ,nakon prodaje, neko drugi stavi u oglase bar za 50% vise para , osim ako nisi i ti jedan od krokodila u maloj bari

E pa bas bzvz.Ako ona stvarno toliko vredi koliko ste rekli onda cu je zadrzati za sebe.Inace zvuk je super.Nikada nisam bio neki ljubitelj OD.Probao sam neke i svi su mi bili nekako vise "crunchy",ovaj me je odusevio.Masniji je zvuk od ostalih.
One zice sto vire jesu od napajanja
One zice sto vire jesu od napajanja