Definitivno najbolji izbor od ovde ponudjenih. I sam posedujem Cube20x za vezbu
Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
ne mozemo to mi da ti kazemo,SpaceCow028 wrote:Nego da mi ne filozofiramo viseKoje ja da uzmem vi meni recite, od ovih navedenih ovde
Da napomenem - Overdrive...
To pojacalo jeste pravljeno za to da bude jeftino.SpaceCow028 wrote:http://www.artistsystems.net/mex/artika ... 9&art=291#Ovaj mi ne izgleda lose, mada izlgeda mi nekako jeftino..Mozda gresim.
Stanko wrote:m.stvarno, lepo napisanoi umro sam na ono "Gore od windowsa."
Nije ta cena skuplje je....SpaceCow028 wrote:Da mi je neko pricao, ne bih mu verovao..Da su pojacala toliko komplikovana![]()
Nego da mi ne filozofiramo viseKoje ja da uzmem vi meni recite, od ovih navedenih ovde
Da napomenem - Overdrive...
http://www.artistsystems.net/mex/artika ... 19&art=291# Ovaj mi ne izgleda lose, mada izlgeda mi nekako jeftino..Mozda gresim.
Imam mali fender, i ne bih ga hvaliosl0e wrote:Imam ja pojacalo mg serije kuci (15dfx), a probao sam kompletnu mg seriju osim ovih novih izdanja, mada mislim da je to isto sr... u drugom pakovanju. Clean kanal kod ovog mog pojacala je ok, dok mi se OD kanal nikako ne svidja - gain odvrnut preko 3-4 je neartikulisana buka koja veze nema sa zdravim drajvom. Doduse, neki TS bi dobro posluzio tu, ali ipak TS kosta skoro kao samo pojacalo.Mrav wrote:Iz nekog razloga nije mi se nije toliko lose dojmio taj marshallitj, drajv sa njega mi je bio bas ok, mozda se tripujem, ali treba decko da proba sve sto je mislio....
I da, imam 'pravog' marshall-a, pa ipak ne bih pljuvao ovo toliko...
U medjuvremenu sam probao gomilu malih sobnih pojacala, i mogu reci da ima prilicno boljih resenja - Roland, Vox, Randall, Fender, Laney itd. Znam da ne treba previse ocekivati od tih malih pojacala, ali ovaj moj mg zvuci smesno naspram ostalih pojacala u tom rangu.
Upravo. Zato mi i nisu jasne ovakve teme, lepo je vreme, a za kompletnu ponudu treba obici 3 prodavnice. Hands on approach pobedjuje savete sa neta u svako dobaMrav wrote: Roland je skoro sigurno najbolje od tih malih pojacala nema sta, ima i dobrih vox-a, samo kazem da su neke stvari subjektivne, nekome bi se jako svideo marshall mg a ostalo je pitanje novca
cube 60w je 32 soma XDmislim_stvarno wrote:SpaceCow028 wrote: Jedini pravi savet od mene: nemoj da dajes vise od 25-27 hiljada za pojacalo sa ugradjenim efektima.Stanko wrote:m.stvarno, lepo napisanoi umro sam na ono "Gore od windowsa."
![]()
Pa da mogu da ga nadjem u prodavnici otisao bih i probao, ali me mrzi da se cimam do NSMUzzY wrote:Nakon koliko napisanih "idi PROBAJ i POSLUSAJ" saveta ces da nas poslusas? ...
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest