johnny_b_good wrote:Ovde svi preporucujete dobrog lampasa za 500 evra...pa ajde vise recite koji je taj dobar lampas za 500 evra.Otkrite misteriju
VK i Vypyr su tu negde u cenovnom rangu.Kolika je razlika u zvuku?
Jony veeeellliikkka je razlika, a ja sam za 350 e, uzeo windsor glavu lampasku 100w, sa thomann-a (toliko me je na kraju izaslo)
I prezadovoljan sam, stim sto sada bleji bez kabineta zbog mog odlaska napolje u skorije vreme....
Pazi Vk od 100w, je bas glasan, meni se svidja i klin, i drajv, pravo pojacalo za sarenoliku svirku...
windsor je kopija Jcm 800 marsala, jako dobra, ali je klin stvarno los, moze da prodje ali nije to to....
Classic 30, made in usa oko 500 eura na oglasima, u radnji isto http://www.musiccentar.com/i-857/peavey ... o-pojacalo
Ima za 500 jevreja lepih pojacala, samo mora malo da se kopa trazi.....
Najlakse je sigurno otici u radnju i kupiti Vypera, i kao zavrsio sam......
Vyper ko i sva modeling pojacala, sterilno, otprilike kao kad sviras preko kompa u amplitubeu, to je moj utisak, fino kada imas iza sebe 2 meseca sviranja, pa hoces da naucis malo da koristis efekte, ni za sta ozbiljno nije upotrebljivo....
Probaj pa ce ti se samo kasti, necu nikoga da ubedjujem, na kraju krajeva sve je individualno, neko obozava zvuk koji tezi hi-fi- nosti, jbga mozda je to zvuk novog doba...