Digitech GNX4- igracka ili prava stvar?
Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
Digitech GNX4- igracka ili prava stvar?
Koliko su procesori generalno dobre sprave, i koliko nude kvalitetnog zvuka? Da li GNX4 pored svih igrarija koje ima moze i da iskljuci simulaciju predpojacala, i da se koristi samo kao dodatak sa efektima za pojacalo? Da li neko ima da kaze nesto vise o ovakvim spravama?
- nikolic025
Re: Digitech GNX4- igracka ili prava stvar?
GNX1 moze,cini mise,tako da verovatno moze i taj.
Meni je super bio Line 6 floor pod plus,ali sta znam GNX1 mi je mnogo sinteticki i nesvidja mi se.Ako hoces dobar procesor,uzmi X3 Live ili GT8/10,pa nemoras da brines...A za te pare mozes da kupis sasvim dovoljno pedala....bar mislim....
Pozdrav!
Meni je super bio Line 6 floor pod plus,ali sta znam GNX1 mi je mnogo sinteticki i nesvidja mi se.Ako hoces dobar procesor,uzmi X3 Live ili GT8/10,pa nemoras da brines...A za te pare mozes da kupis sasvim dovoljno pedala....bar mislim....
Pozdrav!
Re: Digitech GNX4- igracka ili prava stvar?
Onoliko kvalitetnog koliko si spreman da odvojis vreme i da ga cackas... a takodje i sa pojacalom/razglasom moras da se igras uporedo...krle_1986 wrote:Koliko su procesori generalno dobre sprave, i koliko nude kvalitetnog zvuka?
Da moze...ali onda postaje preskup procesor samo za te stvari... onda bolje uzmi nesto do 100 evra... mislim... kontas...krle_1986 wrote:Da li GNX4 pored svih igrarija koje ima moze i da iskljuci simulaciju predpojacala, i da se koristi samo kao dodatak sa efektima za pojacalo?
apsolutno se slazem! Ako hoces nekoliko efekata onda te pare ulozi u te pedale i miran si...nikolic025 wrote:A za te pare mozes da kupis sasvim dovoljno pedala
SEM, ukoliko ti bas treba npr nekoliko drugacijih setinga delaya, flangera, chorusa.... pa moras, ali bas moras da imas proc.. onda opet savet... uzmi nesto jeftinije... ili!!!! ili neki rack efekt procesor koji ima samo modulacije/delay/reverb... tipa alesis midiverb... ili tako nesto slicno (cini mi se da yamaha ima tako nesto..)