Steve Vai - processor presets

Izrada, održavanje, saveti...

Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm

Post Reply
rider

Steve Vai - processor presets

Post by rider » 30 Dec 2007, 22:31

Zna li neko kako mogu da na RP80 (digitech) nastelujem neku vristecu boju :) nesto tipa VAI ili SATRIANI... :banana2:

Fanatik

Re: Steve Vai - processor presets

Post by Fanatik » 30 Dec 2007, 22:49

Trazi na netu i naci ces. Odi na Digitech-ovu stranicu,mislim da imaju cak i tamo! Ja sam za gnx skinuo tonu presets-a!

Fox IV
Unretired

Post by Fox IV » 02 Jan 2008, 05:50

Mogu da se nađu preseti ali teeeeeeško da ćeš iz RP80 izvuči bilo šta slično Vaievom ili Satrianievom soundu. Mislim... da je moguće, veruj mi da bi oni prvi nosili nešto tako malo na svirke umesto ogromnih rigova sa gomilom različitih pojačala i pretrpane rackove.

Fanatik

Post by Fanatik » 02 Jan 2008, 09:00

Fox IV wrote:Mogu da se nađu preseti ali teeeeeeško da ćeš iz RP80 izvuči bilo šta slično Vaievom ili Satrianievom soundu. Mislim... da je moguće, veruj mi da bi oni prvi nosili nešto tako malo na svirke umesto ogromnih rigova sa gomilom različitih pojačala i pretrpane rackove.
To ti je ono "kao" Steve Vai sound..Neka simulacija,nekad zna biti dobrih zvukova.

mr.flash

Post by mr.flash » 02 Jan 2008, 11:26

Zavsi koji ti konkretno ton treba, imali su njih dvojica najrazlicitijih setupa, budi malo konkretniji. Na tom Digitehchu tesko, ali opet, Satch je 80'ih imao onaj sinteticki zvuk, tako da... ako se budes dovoljno igrao mozda i napravis nesto. Opet sto se tice Vaia tesko da ces sa bilo kojim procesorom napraviti onoliki sustain, a i da ga napravis, ono bre sve vristi ko "jarac u boci" pa ces tesko moci da ga kontrolises (svirao sam slican setup, pa znam koje je sve ono ludilo...)

Post Reply