predlozi???

Izrada, održavanje, saveti...

Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm

Funkomat
MF veteran

Re: predlozi???

Post by Funkomat » 24 Aug 2010, 14:18

To jos nije toliko ni lose. Bassman-a npr ne bih prepoznao preko line out-a u razlgas.

xspaceman

Post by xspaceman » 24 Aug 2010, 14:20

@guv'nor mislim da kasniji super reverbi( od 78 pa na dalje) imaju ugrađen i line out!
http://en.wikipedia.org/wiki/Fender_Super_Reverb

guv'nor

Post by guv'nor » 24 Aug 2010, 15:24

Jes', lepo piše, my bad. :)

dogfighter13

Post by dogfighter13 » 24 Aug 2010, 18:35

vlobrk wrote: mada to moze da bude zajeb ako promenis band i ostanes bez mega-giga zajebanog razglasa.U normalnim uslovima 30W moze da istera probu a za svirku se mora imati razglas.
ok ok obazrivo i to sto kazes za ozvucenje samo sam na to mislio^^ ozvucenje je moje^^ muahahahahaaha
puko mi je film od vucaranja po raznim sekcijama studijima koji(bar u Pirotu) NI NA STA NE LICE ... A DERU...
tako mi pukne film i uzmem svoje ^^

za peavey 50-icu kako stvari stoje mi je favorit^^
mozda uzmem neki roland cisto zbog procesora^^

da uzgred nemojte da se ljutite^^ ja sam samo pitao kolko lampa ima surpesonic posto sam iskreno prvi put cuo za taj amp juce kad sam procitao na forumu...

a sto se tice ampa nije mi bas hitno zato sto gt-10 cvuci sjajno kad se ubaci u mixer s naravno podesenim izlazom^^

vlobrk

Post by vlobrk » 24 Aug 2010, 19:38

To jos nije toliko ni lose. Bassman-a npr ne bih prepoznao preko line out-a u razlgas.
Moj Bassman nema Line Out sto znaci da je godiste .......... koje?

@Dog super je to za razglas ali mislim da mnogo saras sto se tice pojacala.Od Full lampe do modelinga ................(ako sam dobro skapirao a ako ne izvinjavam se)
Ako si zadovoljan sa GT-10 onda je kupovina pojacala bacanje novca.

dogfighter13

Post by dogfighter13 » 24 Aug 2010, 19:46

vlobrk wrote:

@Dog super je to za razglas ali mislim da mnogo saras sto se tice pojacala.Od Full lampe do modelinga ................(ako sam dobro skapirao a ako ne izvinjavam se)
Ako si zadovoljan sa GT-10 onda je kupovina pojacala bacanje novca.
da jesam zadovoljan ali... ipak moze bolje...
u principu ja sam napisao da je ovo samo neko moje razmisljanje i da nisam siguran da cu uopste ipak nesto kupiti al se moze desiti^^ zavisi kako za sad cu da skupljam jos novaca za mozda nesto jace ...
a i ipak preko ampa se ipak mnogo bolje cuje nego preko razglasa... mani u principu za probe amp nije potreban al za svirke je vec nesto drugo ... do sad sam se gurao zajedno sa drugom gitarom u superreverb zato sto se stvarno bolje cuje ali ipak^^
ne znam ja sam jako neodlucna osoba tako da nisam ni u sta siguran...

Funkomat
MF veteran

Post by Funkomat » 24 Aug 2010, 20:37

vlobrk wrote:
Koji je model?
dogfighter13 wrote: zavisi kako za sad cu da skupljam jos novaca za mozda nesto jace ...
Za 800e + onih 200-300 sto si na pocetku pominjao mozes kupiti pojacalo da zines. Mozes kupiti 2 pojacala da zines.
Ne znam gde planiras da sviras i koliko iskustva imas sa svirkama po klubovima ali ako ti 50ak w ne bude dovoljno...

dogfighter13

Post by dogfighter13 » 24 Aug 2010, 21:07

ne ne ja sam rekao da bude oko 50 w ne planiram ja da sviram pred 50 hlljada ljudi...
ali neodlucan sam... sve mi je u glavi ono sta ako???
ma polako necu da se zurim to je najvaznije a amp takve prirode moze da saceka ...
ali dok ceka bolje da se dobro informisem^^

vlobrk

Post by vlobrk » 25 Aug 2010, 12:53

Koji je model?
Bassman 10 (50W)

Post Reply