Ako je neko imao-ima ovu ritam masinu-pitanje:
Koji footswitch mi treba da bih kontrolisao start/stop i fill?Alesisov ne mogu da nadjem da kupim.
Da li su to obicna 2 taster prekidaca(pa da se upustim u pravljenje)?Inace ulazi na sr-16 su obicne dve banane...
Gde bih mogao da kupim neki footswitch koji bi "pasovao"?
Hvala na pomoci.
alesis sr-16
Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
Re: alesis sr-16
Najobicniji tasteri.. cakmozes i sam da ih napravis... mada ima vec napravljenih...
Boss, proel.. ako ih nadjes u nekoj prodavnici... jednostavno ih ustekaj u ritam masinu i probaj... za svaki slucaj..
Boss, proel.. ako ih nadjes u nekoj prodavnici... jednostavno ih ustekaj u ritam masinu i probaj... za svaki slucaj..
- nemanjavelimirovic
- u zemlji telecastera
Znam da je van teme pomalo, ali ako nekom treba imam jednu bash tu ritam mashinu da prodam
Ontopic:
Pazi kad kupujesh bossove (ako se za njih opredelish) imaju dve varijante, one koje morash da drzish ukljucene nogom i one koje rade on/off
Ako ti treba i za fill, onda ti je reshenje neki FS sa dva dugmeta... najjednostavnije resenje je da napravish kod nekoga...

Ontopic:
Pazi kad kupujesh bossove (ako se za njih opredelish) imaju dve varijante, one koje morash da drzish ukljucene nogom i one koje rade on/off
Ako ti treba i za fill, onda ti je reshenje neki FS sa dva dugmeta... najjednostavnije resenje je da napravish kod nekoga...

jel ima neki efekat ili je suva? ima reverab?nemanjavelimirovic wrote:Znam da je van teme pomalo, ali ako nekom treba imam jednu bash tu ritam mashinu da prodam![]()
![]()
Ontopic: