alesis sr-16

Izrada, održavanje, saveti...

Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm

Post Reply
Leo

alesis sr-16

Post by Leo » 07 Sep 2010, 15:53

Ako je neko imao-ima ovu ritam masinu-pitanje:
Koji footswitch mi treba da bih kontrolisao start/stop i fill?Alesisov ne mogu da nadjem da kupim.
Da li su to obicna 2 taster prekidaca(pa da se upustim u pravljenje)?Inace ulazi na sr-16 su obicne dve banane...
Gde bih mogao da kupim neki footswitch koji bi "pasovao"?
Hvala na pomoci.

dejankuki
Ćale - moderator

Re: alesis sr-16

Post by dejankuki » 07 Sep 2010, 16:12

Najobicniji tasteri.. cakmozes i sam da ih napravis... mada ima vec napravljenih...

Boss, proel.. ako ih nadjes u nekoj prodavnici... jednostavno ih ustekaj u ritam masinu i probaj... za svaki slucaj..

nemanjavelimirovic
u zemlji telecastera

Post by nemanjavelimirovic » 07 Sep 2010, 21:11

Znam da je van teme pomalo, ali ako nekom treba imam jednu bash tu ritam mashinu da prodam :D :ziveli:

Ontopic:
Pazi kad kupujesh bossove (ako se za njih opredelish) imaju dve varijante, one koje morash da drzish ukljucene nogom i one koje rade on/off

Ako ti treba i za fill, onda ti je reshenje neki FS sa dva dugmeta... najjednostavnije resenje je da napravish kod nekoga... :ziveli:

xspaceman

Post by xspaceman » 07 Sep 2010, 21:30

nemanjavelimirovic wrote:Znam da je van teme pomalo, ali ako nekom treba imam jednu bash tu ritam mashinu da prodam :D :ziveli:

Ontopic:
Pazi kad kupujesh bossove (ako se za njih opredelish) imaju dve varijante, one koje morash da drzish ukljucene nogom i one koje rade on/off

Ako ti treba i za fill, onda ti je reshenje neki FS sa dva dugmeta... najjednostavnije resenje je da napravish kod nekoga... :ziveli:
jel ima neki efekat ili je suva? ima reverab?

Post Reply